Problem s PC, zamrzá při načítání XP
Problem s PC, zamrzá při načítání XP
Ahoj,
mám tu broblem a stává se pro mě neřešitelným, proto se obracím na vás Ezonáci. Před pár dny jsem si skompletoval DAW , všechno funguje fpoho, jen při restartu,nebo následném zapnutí, občas totálně zamrzne úvodní tabulka Win. a ta loadovací lištička se pak pohybuje rychlostí ....
no skoro se nepohybuje.
provedl jsem kontrolu chyb HDD, přeinstaloval systém, a furt stejně
Dík za radu.
je tam-
ASUS M3a (z druhé ruky, ale měla by být ok)
2GB ddr2 Adata Vitesta
hdd je starší Seagate.
athlon 64X2 5000+
Arctic freezer 64 pro
400W zdroj
Win je prozatím se Service Packem1, hodlám instalovat SP3
mám tu broblem a stává se pro mě neřešitelným, proto se obracím na vás Ezonáci. Před pár dny jsem si skompletoval DAW , všechno funguje fpoho, jen při restartu,nebo následném zapnutí, občas totálně zamrzne úvodní tabulka Win. a ta loadovací lištička se pak pohybuje rychlostí ....
no skoro se nepohybuje.
provedl jsem kontrolu chyb HDD, přeinstaloval systém, a furt stejně
Dík za radu.
je tam-
ASUS M3a (z druhé ruky, ale měla by být ok)
2GB ddr2 Adata Vitesta
hdd je starší Seagate.
athlon 64X2 5000+
Arctic freezer 64 pro
400W zdroj
Win je prozatím se Service Packem1, hodlám instalovat SP3
c9000: poznáš tak, že klikneš pravým tlačítkem na Tento počítač a dáš vlastnosti...pokud tam bude napsáno nahoře jen Windows XP a pod tím Professional, jsou to obyčejná 32-bit XP...
jinak bys to poznal tak, že 64-bit jsou jen v angličtině..
ale tím to asi nebude, byla by to náhoda...spíš buď tou deskou, možná virem, ale třeba bych to tipnul na blbou instalaci Windows...totiž ty XP x64 co mám, normálně lidem fungují, jenom mě ne, takže jsem asi stáhnul nějakou blbou verzi...zkusil bych jinou instalačku XP...tu co mám já, o té vím, že je naprosto spolehlivá, odzkoušeno na 20ti compech, všude to maká...nebo zkus Vistu...
Vista není "takhle" dělaná - to, co cpou lidem do notebooků a spol. je obyčejná 32-bit Vista, bohužel...mě to štve, protože kdyby udělali Vistu jenom 64-bit, tak donutí softwarové firmy dělat programy pouze pro 64-bit...
jinak bys to poznal tak, že 64-bit jsou jen v angličtině..
ale tím to asi nebude, byla by to náhoda...spíš buď tou deskou, možná virem, ale třeba bych to tipnul na blbou instalaci Windows...totiž ty XP x64 co mám, normálně lidem fungují, jenom mě ne, takže jsem asi stáhnul nějakou blbou verzi...zkusil bych jinou instalačku XP...tu co mám já, o té vím, že je naprosto spolehlivá, odzkoušeno na 20ti compech, všude to maká...nebo zkus Vistu...
Vista není "takhle" dělaná - to, co cpou lidem do notebooků a spol. je obyčejná 32-bit Vista, bohužel...mě to štve, protože kdyby udělali Vistu jenom 64-bit, tak donutí softwarové firmy dělat programy pouze pro 64-bit...