Problem s PC, zamrzá při načítání XP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
c9000

Příspěvek od c9000 »

no ještě mě napadá, dyby se na to nepřišlo, vymyslet pro ten komp, nejakou hybernaci, nebo tak něco, nebo to prostě vždycky po vypnutí vypnout i ze zásuvky, ale nevím, mohlo by to tomu pcku třebas škodit, ale ten pocit, že tam není něco v pořadku by mě asi zneklidnoval :?

dano

Příspěvek od dano »

mozno to niekomu pomoze: mne sa na novom PC dialo presne to iste. Nie vzdy, raz za cas a bez urcitej pravidelnosti. Proste mi to tocilo a tocilo a nic nenabiehalo. Bol to zly hard disk.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

dano: ty vole, ten tvůj podpis mě vždycky dostane, je to jak z Markýze DeSade :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

c9000: hele nechce se mi to cely procitat, tak nevim, jestli to nekdo psal, ale me tohle delal starej stroj. mel vadnej zdroj. podle me to muze bejt cokoliv z hw.

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

c9000: Na tvem miste bych zkusil vymenit grafickou kartu za nejakou jakoukoli jinou (nejlepe starsi) a uvidis, zda ti to bude delat stejne. Mel jsem totiz obdobny problem a na vine byla nesnasenlivost graficke karty se zbytkem HW...
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

c9000

Příspěvek od c9000 »

Doufám že to nezakřiknu, ale možná jsem na to příšel, po mým zkoumání se jeví jako problem Asus Ethernet Adapter pro připojení k it, před instalací tohotu ovladače všechno šlo, po insatlaci se problem hned objevil, ted jsem to odinstaloval a stahnul nejnovější beta verzi tohoto ovladače a ZATÍM vše OK, budu to testovat! :) :roll:

Odpovědět