Sirokouhly monitor, mate nejakej tip ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

aoc ide kus od kusu, horsie ako behringer, total low end bez kontroly kvality...

mne to zacalo blikat vzdy po par minutach a pomohlo len degauss a len na chvilu... graficka leadtek 66600gt .. vyssie rozlisenia sa nedali poriadne citat, boleli z toho oci po 2 minutach.

opakujem AOC NIKDY VIAC!
mal som z toho monitora take nervy ze som mal chut ho vyhodit z okna...

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Solarfall píše:aoc ide kus od kusu, horsie ako behringer, total low end bez kontroly kvality...

mne to zacalo blikat vzdy po par minutach a pomohlo len degauss a len na chvilu... graficka leadtek 66600gt .. vyssie rozlisenia sa nedali poriadne citat, boleli z toho oci po 2 minutach.

opakujem AOC NIKDY VIAC!
mal som z toho monitora take nervy ze som mal chut ho vyhodit z okna...
Stačilo zajít do obchodu a reklamovat ho ....
Opakuju: Mě AOC šlapaly jak hodinky.
Ostatně není problém si to vyzkoušet. Ta cena za to stojí.
Já si za touhle značkou stojím. Mozná jsem nenarazil na vadnej kus, ale pokud by se tak stalo, tak bych ho šel okamžitě reklamovat. Potřebuju mít všechno 100% funkční.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Inak .. ked uz sa tu spominal EIZO design .. Tak dosiel ku mne znamy doktor .. chcel dake nove pocitace .. a ked sme riesili nove monitory , pozera na moje EIZO a hovori .. Toto chcem .. To je presne taky isty material , ako moje lejzre ... on pali ludi lasermi (aby bolo jasno) .. Takze aj podla toho , si ludia sem tam vyberu EIZO :)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

no jo eizo vyrobky maju daco do seba....
a paci sa mi ze maju 5 rokov zaruku.. no tiez o niecom hovori...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

nasiel som favorita na slusny sekundarny monitor za vybornu cenu: Acer AL1913S
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29875

je to MVA display bez overdrive, cize by mal mat 8bitove farby, slusny kontrast, dobre uhly a mal by byt trochu pomaly (20ms)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Nj, papirove slusny, ted jeste co podsviceni a jaky to bude v realu...

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

tak sem do toho vlit, ze me dycky rozhodovani trva minimalne rok, tentokrat temer nahodou na den presne :lol: dokopal sem se stejne jenom diky tomu ze mi shorely obe 17ky crtcka asi tak deset let stary a sjety tak ze obraz byl mazlej k neprecteni, nicmene slouzily do posledniho dechu a po dobu jejich agonie sly aspon ceny lcdecek trochu (vyrazne) dolu, takze:
du do dvou techhle kousku, neresim moc co by bylobyvalo bylo lepsi kdybych si priplatil 1000...2000....5000....20000....
zadny takovy, vyhrala cena (9500 s dph) se solidnim vykonem, radsi levnejsi variantu (na blbou cubasi az az a grafiku nedelam) a na par let mam doufam klid, nez prijdou na trh uplne jiny technologie 8)
takze objednano 2x tohle
http://www.alza.cz/20-lcd-benq-fp202w-6 ... d57095.htm

koho to zajima az dorazej tak poreferuju

kexik

Příspěvek od kexik »

HP robi teraz lacnu siroku 19" ku, predava sa v karfuri za 229 eur :)
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho ... 26180.html
obraz sa da vydrzat a je to fakt za facku, asi do toho pojdem

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

V rámci soucitu s možnými budoucími obětmi mi to nedá, abych naléhavě nevaroval před širokoúhlým Acerem 20´´AL2016Ws. V dobré víře a natěšen na vizuální upgrade jsem si před 10 dny 2 ks objednal. Na pohled fajn, ale na poslech - katastrofa. Permanentní silný transformátorový brum v rejstříku létající masařky. Nebyla to vada kusu, oba zněly stejně ... Fuj ... Prostě šmejd. Takhle silně to nedělaly ani klasické monitory. Naštěstí mi je vzali nazpět.
Tak jsem s potěšením postavil zpátky na stůl své dvě nesourodé tiché devatenáctky...

To jen tak kdybyste si náhodou dělali chutě ...

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

teď jsem si pořídil 24" HP a je to parada. Vedle toho si stavim 19" Acera, kterej nastesti nebruci a jsem jak v pohadce. No aby ne, za ty prachy. Teď ještě čekám na převodník a monitory a budu na chvilku spokojenej. Snad :-) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 01764.html

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

jo tak 24" to uz je luxus

delay

Příspěvek od delay »

Ivo:
Tak já mám 16:10 Acer 19'' AL1916WS a je naprosto neslyšnej, fakt 0.xxx dB.
Kromě toho, že je TFT, tak naprostá spokojenost. A za 7.000 s DPH?

:-)

Neural_I:
No paráda, devizou je DVI vstup, počítám že technologie je stále TFT (za tu cenu), takže při pohledu z úhlu je horší viditelnost. No a jelikož budeš mít dva vedle sebe, tak jsem zvědavej... Ale na DAW asi OK.
Naposledy upravil(a) delay dne 14 zář 2006 07:35, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

delay píše:Ivo:
Tak já mám 16:10 Acer 19'' AL1916WS a je naprosto neslyšnej, fakt 0.xxx dB.
Kromě toho, že je TFT, tak naprostá spokojenost. A za 7.000 s DPH?

:-)
Já mám taky Acer 19´a je taky naprosto neslyšný ... Problém asi je s tím modelem 2016 ...

delay

Příspěvek od delay »

Ivo:
Hm, tohle vždycky nase*e, vím jak ti je. Ale počítám, že je to důvod k vrácení ne?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

delay píše:Ivo:
Hm, tohle vždycky nase*e, vím jak ti je. Ale počítám, že je to důvod k vrácení ne?
Jasně, zmínil jsem se, že jsem hned vrátil

Odpovědět