libi se mi tahle mrcha, cena jako klasickej 19"LCD, je o 3cm nizsi ale o 6cm sirsi
http://www.pcexpert.cz/lcd-monitory/acer-al2016ws
ale rikam si kdyz uz tak uz a silham po vetsim, ten je sice podstatne drazsi ale prekous bych to nejak, hlavne je o 15cm sirsi a o 2,5cm vyssi nez klasickej 19" (samozrejmne myslim zobrazovaci plochu)
http://www.pcexpert.cz/lcd-monitory-21/acer-al2416ws
nemate s nima nebo i s jinym podobnym nejaky osobni zkusenosti ?
nerad bych si zase nejak nabehnul pac u toho vetsiho je to uz solidni palka ta cena a ten mensi je zas na vysku mensi nez klasickej 19" LCD, no zase cena je prijemna a na dylku rozliseni 1680 bodu je skoro o 500 vic jak na 19" LCDcku, asi by stacil, vyhradne na okno mixu a hlavni track cubejsky, nejde mi vylozene o to mit dva monitory abych mel na jednom tracky a na druhym treba pluginy nebo mix, naucil sem se pracovat s workspacema takze potrebuju hlavne ale jeden velkej sirokej monitor.
na co se vlastne ptam ? ptam se na vase zkusenosti s tema modelama co uvadim a taky na pripadny veci na co si dat u sirokouhlejch monitoru bacha, no a proste klidne at se tady diskutuje o cemkoliv co ma neco spolecnyho s pracovni plochou hudebnich aplikaci atd.
jeste me napada ze kazdej ma svuj styl prace a kazdymu na jeho praci vyhovuje neco jinyho, to je jasny, ale podte vo tom pokecat, treba se neco zajimavyho dozvime, ja mam treba rad dost prehlednost a poradek pri praci, vyuzivam maximalne klavesovy zkratky, nesnasim vsechny mozny roletovy meny ani ikony, pokud to jde tak vsechno mam na jednoduchejch zkratkach, v cubejsce mam vychytany ty workspejsy takze si cislama 1-5 jezdim mezi peti pracovnima plochama, je to rychly a efektivni a castecne to eliminuje onen vopruz mnoha oken v cubejsce + hafo pluginu k tomu, pro me na moji praci by vyhovoval jeden velkej sirokej monitor na hlavni praci a treba jeden klasickej treba na nevimco, ted me nic nenapada

jo a k tem monitorum jeste, beru to tak, ze co ted koupim bude moji pracovni plochou minimalne na 5 let a spis na dyl a to je vyrazna doba v mym zivote na to abych na tom setril, takze skudlit na monitoru fakt nechci pac do toho koukam klidne i 12 a vic hodin denne, tot muj nazor k pripadnym cenovym spekulacim, nechci jenom vyhodit prachy zbytecne nebo za neco bez konzultace, tak to tady predhazuju