Sirokouhly monitor, mate nejakej tip ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
delay

Příspěvek od delay »

Ajó, já si toho napoprvé nevšiml :-)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

delay píše:Ivo:

Neural_I:
No paráda, devizou je DVI vstup, počítám že technologie je stále TFT (za tu cenu), takže při pohledu z úhlu je horší viditelnost. No a jelikož budeš mít dva vedle sebe, tak jsem zvědavej... Ale na DAW asi OK.
no ja myslim ze je dam spis nad sebe 8) sice sem to takhle jeste nikde nevidel ale kdyz ten horni natocim do spravnyho uhlu melo by to nad sebou udelat cca ctverec cca pul na pul metru, trosku vyssi nez sirsi, ale co, doted sem furt kroutil hlavou zleva doprava tak ted budu chvili kroutit hlavou nahoru dolu no 8)
dva vedle sebe by udelali nudli metr sirokou a cca 40cm vysokou coz je dost na prd to furt clovek lita ze strany na stranu, navic ja jedu dva sekvencry v synchru, oba fungujou zleva doprava (fruity na bici a cubase na vsechno) takze to bude davat i celkem smysl to mit nad sebou. dalsi duvod je ze takhle to bude vyrazne min vadit zvuku z beden, za monitory je na stene pohltivej panel takze odrazy stena-monitory a dal by mely bejt v pohode nebo se to doupravi.
mozna vam to prijde divny reseni uz jenom proto ze sem to fakt nikde nevidel, ale udelal sem si model z kartonu a vypada to ze to bude fungovat tak sem zvedavej az dorazej 8)

delay

Příspěvek od delay »

No jasně, prostě ideální by byly 4 kousky, že?
:-)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Neural I potom daj foto :)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no jeste by se mi hodil jeden vylozene na mixak z cubase a .... jeste jeden nad klavesy ktery mam na levy strane od stolu kolmo k monitorum, tak pro orientaci v tracku pri hrani, to uz by stacil nakej malej.... no ctyri urcite, mozna i vic :mrgreen:

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

delay: technologie TN, ne? tft by mělo být označení plochých zobrazovačů

delay

Příspěvek od delay »

fantozzi:
Je to možný...

Odpovědět