TC Electronic - Konnekt 24D

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Poshook

Příspěvek od Poshook »

hubert píše:Jasne...v pohode....pisat sa moze vselico....treba skusat. Furt to vravim :D
Inak ja dost poskulujem po tom Alesise io26. Teda presnejsie rozhodujem sa medzi Presonusom Firestudio, ktory je drahsi.....a io/26..na ktoru su na nete celkom fajn recenzie a ma podstatne lepsiu cenu.Len stale som nezistil ci vie fungovat aj ako standalone monitor mix.
nebude ti na Alesise chybat klasicky pasivny volume potencak? myslim, ze rovnako ako FW410, 1814 aj Alesis je vybaveny len nekonecnym potencakom, ktory moze ovladat volume len softwarovo.

ja som siel do KOnnekt24D aj kvoli tejto feature, pretoze mam aktivne monitory a vyhadzovat dalsie prachy kvoli potencaku mi pride blbost.
rovnako ako KOnnekt su vybavene aj tie Ediroly, takze byt tebou, tak u Huberta nepoziciavam, ale rovno kupujem. tie FA-cka su dobra volba co do stability aj vybavenia

Hubert, pijem desinku Kozla :)

hubert

Příspěvek od hubert »

Hmm nad tym klasickym potakom som nejako nerozmyslal. Co sa tyka Edirol zvukoviek..v podstate vsetky som poriadne preskusal a fakt musim povedat ze su v pohode..hoci asi to nevyznie presvedcivo ked ich predavam :D .FW karty su trochu haklivejsie na VIA chipy na FW radicoch, niezeby nefungovali vobec, ale niekedy je treba proste este raz nastartovat system a potom uz drzia.. S NEC a TI chipmi som nezaznamenal ziaden problem. Mne na nich chyba len rozsiritelnost o ADAT. Kedze z casu na cas tocim nejaky ten zivak...
V opacnom pripade by som mal uz FA-66 alebo FA-100 doma.
Koniec reklamy na Edirol.
Poshook: Uz by sme fakt mali dat nejake to pivo....

Koniec OT

dendy

Příspěvek od dendy »

hubert: ten FA-66 v scheme zapojenia som kukal ze na in 1/2 (Tie co maju mic preampy) je pacnuty nejaky limiter aj .. da sa to vypnut ? pre pripad ze b som chcel IN 1/2 pouzivat tak isto in 3/4 na klasicky linkovy vstup...

ak ano, potom je uz len otazka za kolko ten FA-66 predavas :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : ceny najdes na www.on-board.sk .. ale mozno ti hubert spravi specialnu ezone cenu :)

dendy

Příspěvek od dendy »

jaj ja som myslel ze predava vlastnu :-) nie ako v obchode ale ako bazar :-)

hubert

Příspěvek od hubert »

Dendy: Ano limiter sa da vypnut..., ano predavam nove veci :D niesom bazar, pridi, pozicias si to , vyskusas v praxi....ostatne osobne.

dendy

Příspěvek od dendy »

ok:) niekedy sa zastavim.. aspon dalsiieho cloveka z ezone nazivo uvidim :-) potom sa ale ku mne hned hlas ked sa objavim u vas v predajni, ja neviem ako vyzeras :-))

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dendy píše:ok:) niekedy sa zastavim.. aspon dalsiieho cloveka z ezone nazivo uvidim :-) potom sa ale ku mne hned hlas ked sa objavim u vas v predajni, ja neviem ako vyzeras :-))
Huberta najdes lahko, je to vzdy najvacsi fesak v predajni :)

dendy

Příspěvek od dendy »

:D dobre budem sa riadit tymto popisom :-)))

hubert

Příspěvek od hubert »

Poshook: Ale no tak......takto si robit srandu zo starsieho cloveka....

Dendy: Pozri foto z Ezone stretnutia v Blave....alebo na nasej stranke foto z vyrocnej party aby si ma vedel identifikovat... :D

designer

Příspěvek od designer »

psiibouda

Příspěvek od psiibouda »

na T.C. Electronic foru je umistena nova verze ovladacu.

TC forum

Magion

Příspěvek od Magion »

Jeste zpět ke KONNEKTU:

zajímá mě jedna sitace:
když je DSP zapnuto jako "live" (tzn. ne VST host) a do hallu pouštím i přes Fabric C signál z mikrofonního vstupu,
tak dá se do hallu pouštět i send ze stop abletonu - jako klasicky přes aux ?
( jenom naživo - žádný recording).
Jde si v tomto live režimu parametry Hallu namapovat na midikontroler a ovládat hall realtime?

Toto jsou pro mě zásadní věci,
díky

:wink:

Martin

Příspěvek od Martin »

Konečně doladěno !!!

Potvrzuji, že "nové" drivery 1.3 pro TC Konnekt 24D se chovají excelentně.
Žádné lupance, stabilita, maximální spokojenost.

Mám nyní propojené dvě PC pomocí SystemLink, kartou RME Fireface a kartou TC Konnekt 24D.
Na RME mám latenci 128, na TC také 128, takže VSTi fungují dokonale.
Výkon PC 1 je 4x2,4GHz na 1066
Výkon PC 2 je 2x2,66GHz na 1333

Výhod SystemLinku je mnoho, včetně využití výborného FabricR pro sendy (v případě Konnektu24D)

psiibouda

Příspěvek od psiibouda »

Tak konecne jsou venku nove ovladace 2.0.0 snad uz bude vse fungovat.

http://www.tcelectronic.com/konnektsoftware.asp

Odpovědět