TC Konnect 24Live vs. Motu828mk3
Re: TC Konnect 24Live vs. Motu828mk3
Používáš notebook nebo stolní PC? Nech chvíli běžet tohle: http://www.thesycon.de/dpclat/dpclat.exe Jakou ti to hlásí maximální DPC latenci?
Toto robi na stolnom PC.
- Přílohy
-
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
OK, takže další krok je stáhnout utilitu LatencyMon, nechat ji chvíli běžet a potom se podívat, který driver vykazuje nejdelší DPC execution time. Odpovídající zařízení je potřeba buď zakázat nebo k němu sehnat "lepší" driver.
Ještě zkus vysledovat, jestli se lupance ve zvuku časově shodují s těmi červenými špičkami.
Dropy su zda sa v pribliznom synchrone s grafom.
- Přílohy
-
Najvacsi problem vykazuje driver "ndis.sys".
Este obrazok... Som z toho jelen...
- Přílohy
-
Jo - ndis.sys je síťová záležitost. Statisticky jsem četl nejvíc případů, kdy deaktivace WIFI vše vyřešila.
P.
P.
Jo, většinou to dělá WiFi. Zkus ji ve správci zařízení zakázat. Případně můžes zkusit najít jinou verzi driveru. V některých případech pomůže tato utilitka: http://www.martin-majowski.de/wlanoptimizer/ nastavit
autoconfig: on
streaming mode: on
background scan: off
Pokud WiFi nemáš, tak platí to samé pro síťovou kartu
autoconfig: on
streaming mode: on
background scan: off
Pokud WiFi nemáš, tak platí to samé pro síťovou kartu

Zdá sa, že zakázanie drivera WiFi pomohlo, test prebehol bez problémov. Idem do Cubase. Páni, veľká vďaka za vecné odpovede !!!!
Naposledy upravil(a) Cundo dne 14 úno 2013 11:56, celkem upraveno 1 x.
Nz
hlavně, aby to nebylo jen "přechodné" 
P.

P.
Rádo se stalo 

Chlapi, PC funguje uz ako ma, ale zacal blbnut notebook. Skusil som diagnostiku podla nixxovych pokynov a tu je vysledok...Co sa s tym da urobit ??
- Přílohy
-
Naposledy upravil(a) Cundo dne 10 dub 2013 18:23, celkem upraveno 1 x.
Ja mam dojem, ze by tiez mohol byt chybny kabel firewire, ked s desktopom mi MOTU ide bez problemov . Ked ju pripojim inym kablom (mini firewire) k notebooku, pocujem kadejake rusive signaly, ktore tam pred tym neboli. Ich intenzita sa meni ,ked skusam kablom pohybovat. To vyzera na kombinovany problem-nejaka ta DPC latencia+blby kabel...Ten test nie je este v kritickych cislach. Idem skusit zohnat iny kabel. Aj tak neviem, co by som mohol urobit s "acpi.sys" a "wdf01000.sys".
Edit: Vymena kabla nepomohla, stale v tom cvrlika, morzeovkuje, proste blbne, reaguje to napr. aj na pohyb kolieska mysi...Zda sa, ze ten rusivy signal nenalieza do nahravky, ale zato robi drop outy aj v nahravke, aj pri prehravani. A zajtra mam nahravat live vystupenie spevackeho zboru.
Edit: Vymena kabla nepomohla, stale v tom cvrlika, morzeovkuje, proste blbne, reaguje to napr. aj na pohyb kolieska mysi...Zda sa, ze ten rusivy signal nenalieza do nahravky, ale zato robi drop outy aj v nahravke, aj pri prehravani. A zajtra mam nahravat live vystupenie spevackeho zboru.
- Přílohy
-
Zistujem, ze to robi drop outy aj na integrovanej zvukovke, pri pozerani filmu, ci prehravani hudby. Akurat, ze ked je odpojena motu, prestane to vydavat tie cvrlikavo-morzeovkove zvuky. Asi to vsetko roztlciem puckou a zacnem sa venovat niecomu normalnemu...