Antivir (NOD) na DAW
Pokud nekdo z vas pouziva Zone Alarm a mate zapnute automaticke aktualizace Windows, tak tento tyden hrozi, ze vas nova zaplata KB951748 od Microsoftu odstrihne od netu.
Pokud se vam to stane, je treba zaplatu nejprve odinstalovat (napriklad vratit system o par dni zpet), pak nainstalovat z webu novou verzi Zone Alarmu a pak muzete zaplatu s klidem zase pustit do pocitace, protoze uz vse funguje, jak ma.
Moje osobni zkusenost.
Pokud se vam to stane, je treba zaplatu nejprve odinstalovat (napriklad vratit system o par dni zpet), pak nainstalovat z webu novou verzi Zone Alarmu a pak muzete zaplatu s klidem zase pustit do pocitace, protoze uz vse funguje, jak ma.
Moje osobni zkusenost.
Nevim jak NOD, ale jine antiviry nedetekuji chybne archivy. Nepletes se nahodou? Nerika ti NOD ze je tam nejakej trojan?dano píše:Preco NOD detekuje skusobne verzie pluginov ktore normalne funguju ako potencionalne chybne, ci chybne archivy? Len kvoli tomu ze je to crack?
V crack souborech byvaj samozrejme casto nejake ty breberky...
dano: Tak to je podezrele, asi to bude nejaka havet kterou NOD neobjevi, pust na to nejaky antispyware. Radsi nekolik, na 90 procent je to nejakej bordel.
edit: Pod carou mas napsano "Kosovo je Srbsko!". Patrne tim myslis ze Kosovo je soucasti Srbska, mel bys to opravit. V tomto tvaru totiz plati i "Srbsko je Kosovo!", z hlediska logiky. Ja teda nesouhlasim ani s jednim, ale to je jedno:)
edit: Pod carou mas napsano "Kosovo je Srbsko!". Patrne tim myslis ze Kosovo je soucasti Srbska, mel bys to opravit. V tomto tvaru totiz plati i "Srbsko je Kosovo!", z hlediska logiky. Ja teda nesouhlasim ani s jednim, ale to je jedno:)
tu je priklad za vsetky:

Ako vidite, dal som kontrolovat spakovany Atmosphere. A vysledok je taky, ze O skontrolovanych!!! a poskodeny archiv.
A este je dolezite povedat, ze toto iste mi ukazuje aj na DVD od inych ludi! To by potom museli mat bordel v kompe asi vsetci. A rovnako sa sprava aj moj NOD v praci...

Ako vidite, dal som kontrolovat spakovany Atmosphere. A vysledok je taky, ze O skontrolovanych!!! a poskodeny archiv.
A este je dolezite povedat, ze toto iste mi ukazuje aj na DVD od inych ludi! To by potom museli mat bordel v kompe asi vsetci. A rovnako sa sprava aj moj NOD v praci...
pytkin: nedavaj mi kapky
ved ja som netvrdil ze tam virus je! len som sa spytal, co to znamena ze poskodeny archiv... toto vsjo... akoze ze vazne. sak kukni moju otazku c1 k tejto teme... cista zvedavost ma k tomu viedla. to mi ukazuje pri vsetkom skusobnom uz roky... len dnes ma napadlo sa na to spytat. a hned jake peklo mam doma