Antivir (NOD) na DAW

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 12 črc 2008 01:17

Pokud nekdo z vas pouziva Zone Alarm a mate zapnute automaticke aktualizace Windows, tak tento tyden hrozi, ze vas nova zaplata KB951748 od Microsoftu odstrihne od netu.

Pokud se vam to stane, je treba zaplatu nejprve odinstalovat (napriklad vratit system o par dni zpet), pak nainstalovat z webu novou verzi Zone Alarmu a pak muzete zaplatu s klidem zase pustit do pocitace, protoze uz vse funguje, jak ma.

Moje osobni zkusenost.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 12 črc 2008 15:42

Antivir jsem na partici kde bezi oholenej system pro audio v zivote nepotreboval, stejne tak jako firewall, internet a podobny nesmysly. Skenovat se da v pohode z druhe partice, kde bezi "plnohodnotnej" system.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 črc 2008 12:01

Preco NOD detekuje skusobne verzie pluginov ktore normalne funguju ako potencionalne chybne, ci chybne archivy? Len kvoli tomu ze je to crack?

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 13 črc 2008 19:35

dano píše:Preco NOD detekuje skusobne verzie pluginov ktore normalne funguju ako potencionalne chybne, ci chybne archivy? Len kvoli tomu ze je to crack?
Nevim jak NOD, ale jine antiviry nedetekuji chybne archivy. Nepletes se nahodou? Nerika ti NOD ze je tam nejakej trojan?
V crack souborech byvaj samozrejme casto nejake ty breberky...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 črc 2008 20:10

nie. nedetekuje to vobec ako virus... normalne napise ze je bud archiv poskodeny, alebo ze archiv moze byt poskodeny... a hovori to len pri crackoch, ktore inak normalne funguju a su ciste...

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 13 črc 2008 20:19

dano: Tak to je podezrele, asi to bude nejaka havet kterou NOD neobjevi, pust na to nejaky antispyware. Radsi nekolik, na 90 procent je to nejakej bordel.

edit: Pod carou mas napsano "Kosovo je Srbsko!". Patrne tim myslis ze Kosovo je soucasti Srbska, mel bys to opravit. V tomto tvaru totiz plati i "Srbsko je Kosovo!", z hlediska logiky. Ja teda nesouhlasim ani s jednim, ale to je jedno:)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 črc 2008 21:05

vuid: mas NOD? antispyware mam a nic neobjavil. a robi mi to NOD na vsetkych kompoch s akymkolvek crackom... k tomu Kosovu - to radsej nechcem riesit .-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 črc 2008 21:40

dano : neni to daco ine ? napis presne co ti nod pise .. mne to nod nerobi ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 črc 2008 21:51

tu je priklad za vsetky:

Obrázek

Ako vidite, dal som kontrolovat spakovany Atmosphere. A vysledok je taky, ze O skontrolovanych!!! a poskodeny archiv.

A este je dolezite povedat, ze toto iste mi ukazuje aj na DVD od inych ludi! To by potom museli mat bordel v kompe asi vsetci. A rovnako sa sprava aj moj NOD v praci...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 črc 2008 22:31

dano : nevies citat ? pise ze poskodeny archiv .. To znamena , ze ho nevie otvorit .. NIE ZE TAM JE VIRUS alebo nieco podobne .. Je to uplne v poriadku .. Zase hladas problem , kde neni ?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 črc 2008 22:33

pytkin: nedavaj mi kapky :-) ved ja som netvrdil ze tam virus je! len som sa spytal, co to znamena ze poskodeny archiv... toto vsjo... akoze ze vazne. sak kukni moju otazku c1 k tejto teme... cista zvedavost ma k tomu viedla. to mi ukazuje pri vsetkom skusobnom uz roky... len dnes ma napadlo sa na to spytat. a hned jake peklo mam doma :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 črc 2008 00:17

dano : ale preco sa tym zaoberas ? proste to nevie otvorit .. mozno novy format , ktory nepozna .. bla bla .. nepodstatna vec .. podstatne je ze mas nod nainstalovany , a ked ten rar rozbalis, tak online scanner ti rozbaleny obsah hned checkne ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 črc 2008 00:22

sak jo jo. vstupim do seba... :-)

Odpovědět