upman: Díky

No, sepsal jsem to během jednoho odpoledne, pak to dva měsíce leželo u šéfredaktora, tenhle víkend jsem to ještě mírně zeditoval a pustil do světa
Já jsem hroznej grafoman, pořád bych něco psal

No a když to bylo o něčem, co mě tak moc baví a čemu rozumím, tak jsem to psal jedním dechem. Ale ano, je to výsledek několikaletého vzdělávání nejen v audiu, ale hlavně v ČJ.
K článku na EZONE - ano, uvažoval jsem, jestli nenapíšu nejdřív Cyrilovi PM s dotazem, jestli by to nešlo zařadit do článků tady na ezone - nově příchozím se to hodit může, ačkoliv to za pár let zastará, muselo by se to oživovat tak jednou za rok atd.
JENŽE jsem si uvědomil, že já to tady nemůžu postnout jako regulérní článek, maximálně odkaz, protože to ode mě koupil PC Tuning (nejde jenom o tu myš, jde ještě o honorář + další spolupráci, mají na to exkluzivitu, je to teď jejich). Takže to asi nepůjde, mě to sice mrzí, ale co se dá dělat, nejsem svině, šéfredaktor je skvělej člověk.
Připomínek tam na PC Tuningu pár už mám, třeba proč tam nejsou ProTools - no prostě proto, že jsem je neměl ani jednou puštěné, neznám je, nemám je, nepotřebuji je.
On je problém, že každý by tam něco rád doplnil, to by byl ale nekonečný článek, jako celá ezone. Já to musel psát jako můj článek, z mého pohledu a u některých věcí jsem si musel říct proste "stop, dál už nerozvádět, to stačí", jinak by to nešlo.
Jen tak nějak nevím, jestli nevymazat z článku letmou zmínku o jarmarku na ezone, protože si tu zakládáme na tom, že se známe a tak je to nějaká garance, že se tu nebude dělat šmé. No k tomu se můžete všichni vyjádřit, můžu tu zmínku smazat hned. Na druhou stranu je ten článek od začátku koncipovaný jako brána do "našeho" světa pro normální lidi.