PRESNE to ma napadlo urobit tej macke zlobu a dat riadnu pecku ked sa tam tak rozvalujeWohma píše: Uz jsi ji nekdy tim gongem vzbudil?
Co jste si pořídili do studia v roce 2011 a jaký to je?
Re: Co jste si pořídili do studia v roce 2011 a jaký to je?
Asi OT
ale... radsej zene, chuda maca za nic nemoze, kebyze ti zena vecer NEDA pohar vody ku posteli, rano sa jej odvdacit
ale super, taky gong chcem 
Tak probouzeli se už mnohokrát jiní
(do vyšších sfér ...)

No,
tenhel rok vlástně nic moc.... Akai MPD 18 + NI 60s Drums - Konečně pořádný škopky.
Tesla pult od Matuchy, kterej snad brzy bude hrát
, Krabičku : Univox Superfuzz, pořádný kabely.
No a 3 kytary - Pořádnou celomasivní akustiku, Danelectru 59, a jednu starou Japonku Ibanez z roku 63 s parádním "vintydž" vzhledem a zvukem.
Za to jsem ale tenhle rok přehodnotil spoustu věcí, co se muziky týče a její tvorby taktéž. Sem za to rád, někdy je potřeba si prostě sednout a říct si jak to opravdu je a kam to chci posunout a podle toho se zařídit. A díky tomu pár věcí zmizelo a zůstáva pouze nejnutnější gear.
2012 : řešim druhý kombo pro kytaru, bude kvákadlo, náký kreslítko, SM 57, Akustika místnosti, basa s pražcema. A hrát a hrát a hrát a nehrabat se v zbytčnostech
tenhel rok vlástně nic moc.... Akai MPD 18 + NI 60s Drums - Konečně pořádný škopky.
Tesla pult od Matuchy, kterej snad brzy bude hrát
No a 3 kytary - Pořádnou celomasivní akustiku, Danelectru 59, a jednu starou Japonku Ibanez z roku 63 s parádním "vintydž" vzhledem a zvukem.
Za to jsem ale tenhle rok přehodnotil spoustu věcí, co se muziky týče a její tvorby taktéž. Sem za to rád, někdy je potřeba si prostě sednout a říct si jak to opravdu je a kam to chci posunout a podle toho se zařídit. A díky tomu pár věcí zmizelo a zůstáva pouze nejnutnější gear.
2012 : řešim druhý kombo pro kytaru, bude kvákadlo, náký kreslítko, SM 57, Akustika místnosti, basa s pražcema. A hrát a hrát a hrát a nehrabat se v zbytčnostech
tento rok bol pre mna prelomovy. konecne som sa zbavil Yamahy PLG150VL! pri takej picovine som uz ani nedufal...
a kedze prerabam byt, vsetky tuke isli do vsetkeho ineho len nie do gearu...
a kedze prerabam byt, vsetky tuke isli do vsetkeho ineho len nie do gearu...
-
jackies
Tak já letos tenhle kus mahagonu :
a malý aparátek na cvičení na doma VOX VT40+

a malý aparátek na cvičení na doma VOX VT40+

60W kombo je pro tebe maly aparatek? 
Jsem moc zvedavej jak ten pult bude hrat... a co bude vsechno obnaset jeho oprava. Mimochodem ten "ceskej wurlizer" jsem sice nejak esteticky poresil s tim jackem na vystupu, ale nepodarilo se mi to zapojit tak, aby to nebrumelo.c9000 píše:Tesla pult od Matuchy, kterej snad brzy bude hrát
No co jsem taky slysel distressorovic ukazky, tak to zkresleni bylo pomerne neradikalni - spis saturace. CV ma urcite mnohem barvitejsi moznosti (musim nekdy nekde vyzkouset).
V tomto roku mi do mojej detskej izby/skusobne/(kvazistudia) pribudli monitory Dynaudio BM5aMK2 a Dynaudio Sub20A, karta Saffire 56 + dalsi ADA8000, BCF2000, Roland XV3080, mensi surodenec Hammond T200, "custom made by Gerhat" tube spring reverb/EQ ku Leslie, UAD Project pack, nove PC a co je najdolezitejsie, v zahrade mi pribudla obrovska vykopana jama, kde bude stat nova detska izba/skusobna/studio.
Podarilo sa mi taktiez zbavit nepotrebnych veci, siel prec jeden z klavirov (August Forster 170), pedal Roland PK5A, hlava Crate, mikrofony AKG C417 a C419, konecne som sa zbavil PA-cka a predal som aj najlepsie blizkoposluchove monitory HS50M
Podarilo sa mi taktiez zbavit nepotrebnych veci, siel prec jeden z klavirov (August Forster 170), pedal Roland PK5A, hlava Crate, mikrofony AKG C417 a C419, konecne som sa zbavil PA-cka a predal som aj najlepsie blizkoposluchove monitory HS50M
-
jackies
Tak kdyby to byla celolampa, tak tím řežu hlavy to máš pravduWohma píše:60W kombo je pro tebe maly aparatek?
Tohle je ale docela v pohodě. Je tam pouze jedna v preampu a dá se hrát fakt potichu.
Možná VT20+ by bylo vhodnější, ale co, zase to má trochu větší reprák a dá se to použít i jinak než na cvíčko.
2011 (letosek byl pro me hlavne ve znameni Applu, protoze me zajimalo zda je pravem tak opevovany ... )
- iMac 27
- iPad2 + kravinky na blbnuti .)
2012
- Logic, Komplete (nemuzu jinak ... )
- iMac 27
- iPad2 + kravinky na blbnuti .)
2012
- Logic, Komplete (nemuzu jinak ... )
CORT MR 740 FX, elektroakustika ::: asi fajn, zatim moc neprověřená
FENDER Champion600, celolampový 5W aparát + upgrade Jensen 6'' Ceramic repro ::: pro mě super na doma, pro nahrávání ho zapojím do 12'' Weber Vintage repra...
VINTAGE Icon Series VJ96: Kopie Jazz Bass Jaco Pastorius. Super bezpražec, nejlepší vánoční dárek.
Efekty: COSMIC AE7000 analog echo / spring reverb, BOSS LM-2, Bill Kasper OCD Clone, Japan Law Suite PHASER - kopie Small
Stone, TC ELECTRONIC FLASHBACK delay, TC ELECTRONIC PolyTune ladička
Mikrofony: RB100 + 2x Tesla
Stůl
2012: Závěs, jiné basové pasti a nová "nečerná" izolace, čili akustika především + stojany na monitory. Dále SM57, sE X1, TC Hall Of Fame reverb...
FENDER Champion600, celolampový 5W aparát + upgrade Jensen 6'' Ceramic repro ::: pro mě super na doma, pro nahrávání ho zapojím do 12'' Weber Vintage repra...
VINTAGE Icon Series VJ96: Kopie Jazz Bass Jaco Pastorius. Super bezpražec, nejlepší vánoční dárek.
Efekty: COSMIC AE7000 analog echo / spring reverb, BOSS LM-2, Bill Kasper OCD Clone, Japan Law Suite PHASER - kopie Small
Stone, TC ELECTRONIC FLASHBACK delay, TC ELECTRONIC PolyTune ladička
Mikrofony: RB100 + 2x Tesla
Stůl
2012: Závěs, jiné basové pasti a nová "nečerná" izolace, čili akustika především + stojany na monitory. Dále SM57, sE X1, TC Hall Of Fame reverb...
NI MASCHINE, a v blizkej dobe asi iPhone + iMaschine a nejake dalsie appz na sketche
Ja som presiel na PC3K8, dalej som kupil Nintendo Gameboy z roku 1989 a upravil som si ho (asi ako prvy na Slovensku haha) na pouzitie v hudbe (EMS USB card, LSDJ tracker, podsvetlenie displeja, ProSound DYI mod). Potom som presiel z iPhonu 3GS na 4S a na koniec roka som zobral Commodore 64 s roznymi pridavkami a upravujem si ho tiez specialne na pouzitie v hudbe. Tento rok neplanujem nic extra, mozno len upgrade pocitaca (samozrejme ze by som chcel MacPro s Apple Cinema display, ale pravdepodobne na to nebudem mat ani ked urobim emisiu svojich akcii xi).