2012: nič nekupovať a konečne hrať...

2012: nič nekupovať a konečne hrať...
Tak to bude u me podobne. Letos se stehuju do baraku (Konecne!!!) a rozjedu novy projekt, ktery pujde hodne jinou cestou. V compu jenom smicham zive nahrane nastroje, maximalne trochu doaranzuju. Vybaveni uz mam dostatecne profesionalni. Nebo to dam nakym profikum.EXCOM píše:.... a to najdolezitejsie, ze v novom roku sa stahujem het a budem mat konecne velky priestor na nove studio
)
No, nad něčím takovým už také dlouho uvažuji. To se máš.delay píše:VINTAGE Icon Series VJ96: Kopie Jazz Bass Jaco Pastorius. Super bezpražec, nejlepší vánoční dárek.
No, tak dlouho jsem váhal, až mi ho ten člověk prodal prakticky před nosem, ale co se nestalo, do hodiny se objevil jiný inzerát na stejný model. Sice ze Slovenska, ale to už sem si řekl, že musí být znamení a prostě jsem to kopil. A fakt nelituju. Je to krásně konkrétní, možná až moc. Jolany jsou některý fajn, jiný moc nehrajou nebo maj taky dost blbou elektroniku, ve finále tě to vyjde stejně jako tohle. Hlavní je spíš to, aby ta basa měla kobylkovej snímač, pakliže chceš aby vrrrrněla, nevim jak to naznačit - pauuuuwwwwww třeba, ono s krkovým nebo kombinací obou to není ono, ale taky si to najde využití. Co jsem četl, tak je to hodně o snímačích. A taky čumím, že i u bezpražce hodně záleží na výšce strun, že i tam dochází k "drnčení" - když je dohmat příliš nízký, tak tón není čistej. No a ladění je fest nezvyk. Zahrát čistej dvouzvuk nebo trojzvuk je celkem těžký, myslím ž epro začátek stačej singl noty, ale je to inspirace...jackies píše:No, nad něčím takovým už také dlouho uvažuji. To se máš.delay píše:VINTAGE Icon Series VJ96: Kopie Jazz Bass Jaco Pastorius. Super bezpražec, nejlepší vánoční dárek.
Právě ten bezpražec mě láká.
Jsi mě zase právě načal.
Možná zkusím splašit na zkoušku nějakou starou Jolanu, vytrhám pražce a uvidím
Jo, jen skoda toho laminovanyho coveru.lottewerther píše: Pig Hoof a Moon-Vibe od Electronic Orange http://www.electronicorange.cz/
Nádhera a skvělá kvalita zpracování, současný originál Big Muff od ehx jsem daroval kamarádovi, Moon Vibe je totální psychedelie. Tohohle výrobce fakt doporučuju.