Co napájíte UPSkou?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Co všechno napájíte UPSkou?</t>

Pouze PC
2
17%
PC a "casto editovany na/stroj"
1
8%
PC a nahravaci a poslechovy retezec
3
25%
Az na vyjimky temer vse
3
25%
Cele studio
3
25%
 
Celkem hlasů: 12

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 kvě 2007 22:13

no .. dokonca mi to pride divne .. v psovi je to vsetko spojene .. ak to dobre chapem , pise tudy ze tahal medzi zastrckami kabel kratky .. cize toho kabla bude viac .. nie menej ..

no tudy to bude musiet asi lepsie popisat , ako to myslel :)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 27 kvě 2007 22:26

Takže takto:
Obrázek
Ten druhý odspodu má zatím kabel napevno, tak má vlastní kabel, ale vše ostatní jde z UPSky jedním kabelem. Úplně nahoře je channel strip, který nemá vlastní vypínač, tak jsem ho dal na kabel (bude přichycen ke stěně racku)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 27 kvě 2007 22:49

uz to más sice hotový, ale jakej je - z hlediska smycek - rozdíl mezi psem na bocni stene racku a zkraceny sitovy snury zapojeny do nej?

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 27 kvě 2007 22:51

respektive - jedinej rozdil je asi v tom, že tam není žádná rozdvojka, prostě zapojíš do sítě jeden kábl, ne? což sice u psa vlastne taky :-) som volaky zmateny :-)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 27 kvě 2007 22:54

fantozzi píše:uz to más sice hotový, ale jakej je - z hlediska smycek - rozdíl mezi psem na bocni stene racku a zkraceny sitovy snury zapojeny do nej?
Fantozzi: téměř žádný :) . Byla to i moje původní idea, ale pak jsem to udělal takhle. Zabírá to v racku míň místa a pájené spoje jsou přecejenom jistota - oproti síťovým zástrčkám - ale to už je spíš detail.

Můj hlavní upgrade byl v tom, že původně jsem měl psa na zemi a do racku vedlo 6 dvoumetrových síťovek, které se motaly kolem signálových vodičů a navíc mi zavazely.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 27 kvě 2007 23:45

> tudy - tak to jo :-) tak můžu s klidným svědomím zůstat u psa a krátkých šňůr

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 kvě 2007 23:59

ja mam psov a dlhe snury .. a nic nebrumi :)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 28 kvě 2007 00:03

Mně vlastně bruměl jen ten Korg TR-Rack.
Hlavní důvod upgrade byl, aby se mi tam nemotala hromada kabelů a nebylo to u mě jak v elektrárně :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od Magion » 12 říj 2010 14:40

ciste teoreticky: co se stane, kdyz pres nejakou slabsi line-interactive UPSkou ( napr 300W) budu mit zapojeno vse ve studiu (peak cca 1000W)? Jde mi jen o pracku proudu - nejde mi o zalohovani pri vypadku.
Line-interactive UPS se daji sehnat uz okolo 2-3tis, ale s nizsim vykonem, tak nevim jestli je pro muj ucel nutny kupovat vykonnou verzi.
-
a jak je to s kvalitou sinusu na vystupu line-interactive?

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od BS » 12 říj 2010 15:28

v ankete chybi moznost Nepouzivam UPS. ajo kua, to je 3 roky stary thread, tak nic :]

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od Magion » 12 říj 2010 15:53

starej thread ale nová otázka.... :wink:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od Pytkin » 12 říj 2010 16:03

Magion píše:ciste teoreticky: co se stane, kdyz pres nejakou slabsi line-interactive UPSkou ( napr 300W) budu mit zapojeno vse ve studiu (peak cca 1000W)? Jde mi jen o pracku proudu - nejde mi o zalohovani pri vypadku.
Line-interactive UPS se daji sehnat uz okolo 2-3tis, ale s nizsim vykonem, tak nevim jestli je pro muj ucel nutny kupovat vykonnou verzi.
NO vykon je podstatny .. ta UPS je na nejaky vykon .. nemozes ho pretazit ..

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od abuse » 12 říj 2010 18:26

mne to utiahlo aktivne monitory alesis one, zvukovku, desktop pc, nord modular, SE-1.

je to APC 500 RS

Odpovědět