Co napájíte UPSkou?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Co všechno napájíte UPSkou?</t>

Pouze PC
2
17%
PC a "casto editovany na/stroj"
1
8%
PC a nahravaci a poslechovy retezec
3
25%
Az na vyjimky temer vse
3
25%
Cele studio
3
25%
 
Celkem hlasů: 12

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Co napájíte UPSkou?

Příspěvek od Tudy » 23 kvě 2007 17:28

Vcelku jednoduchá otázka :)
Ale klidně se rozepište, proč to máte, tak jak máte a jestli máte UPSku čistě jako záložní zdroj pro zamezení ztráty dat, nebo jste pořizovali nějakou větší abyste mohli při delším výpadku ještě půl hoďky pracovat..

Kdo má možnost nastavit, při jakém rozptylu sítě UPSka dorovnává, jak to máte nastavené a proč?
Naposledy upravil(a) Tudy dne 24 kvě 2007 14:28, celkem upraveno 2 x.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 kvě 2007 19:09

Napajim pouze PC, protoze kdyz mi pri vypadku proudu chcipne preamp nebo prevodnik, netrapi me to. Co se tyce filtrovani bordelu v siti, na to mam psa, protoze za on-line nebo line-interactive UPS se mi vyhazovat penize nechce a offline mi lepsi ochranu nez ten pes stejne neposkytne.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 kvě 2007 22:22

Nic...Ale jednou to bude urcite syntak,protoze kdyz na zlomek sekundy sleti napajeni a engine to vydrzi,nevydrzi samply v RAM..Romy hrajou,RAMky chrci -)))))))))

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 23 kvě 2007 22:28

jak pise kermitak - filtrovanym psem napajim vsechno vcetne ups a na tu mam napojeny pc a monitor. A kdyz nahodou potrebuju, tak tam prdnu i klavesy, nebo cokoliv. kable na to udelany mam

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 23 kvě 2007 22:31

ale zas tak casto nam tady proud nevypadava :-)

teda, ja mam online ups, ale stejne tim napajim jenom pc a monitor a ostatni nechavam na psovi. ale je fakt ze co chvili to prepne a zabrni, takze kolisa nam to tady asi dost :-)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 kvě 2007 22:33

Staci fakt ta nejmensi,kdyz vypnou proud ulozit a jit do hospody...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 kvě 2007 23:07

fantozzi: co mas za online ups ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 kvě 2007 23:37

ja mam 6kW ups s oddelovacim trafom .. Napajam tym vsetko .. teda cele audio studio aj strizne .. office a pocitacovy room je napajany dalsou UPS .. nova kujeba kera je stale problematicka .. nove veci sa neoplati kupovat ..

inak .. filter v psovi .. to je jaky filter ? dajte url na toho psa .. to ma zaujima ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 kvě 2007 23:39

tudy : uz sme par krat tak fungovali , ze sme robili zmeny v rozvadzaci , a boli klienti v audio studiu , tak sme vsetko vypli a nechali bezat len studio .. a pekne hodinku tam pracovali , kym sme zase elektriku nahodili ..

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 24 kvě 2007 00:16

Pytkin: jo jo, taky to tak pořeším a zapojím si vše.
Sampler už jsem zapojil a už dělám šňury i na vše ostatní. Někdy můžu mít třeba rozpracovaný nějaký dobrý efekt, nebo zvuk a výpadek by mi ho zrušil před uložením.
Krom toho, je blbý, když se točí třeba nějaký (na výraz) náročný zpěvový part, už je ta správná atmoška a zpěvák už TO tam má a přerušení by to vše zabilo...

UPSku extra silnou nemám, ale ty mašiny (FXs/Preamp) toho moc nežerou

Kermiták: já mám APC US700. Je to Line Interactive 450W/700VA
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 kvě 2007 00:45

tudy : u nas to je tak spravene , ze z UPS (resp. z trafaka ktory je za nou) ide elektrika naspat do rozvadzaca .. kde su dalsie istice a spravene okruhy kvoli prioritam .. a potom to ide uz normalne v stenach do zasuviek .. s tym ze zlte zasuvky su UPSkovane .. biele su bez UPS .. sede su na vysavac (spinava elektrika)

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 24 kvě 2007 11:53

> kermitak - APC Smart-UPS 420 - jak pise tudy, pisou tam line-interactive, tak jsem si to prelozil jako online. Nejsem teda rozhodne odbornik z oboru, tak me klidne vyved z omylu :-)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 24 kvě 2007 13:01

fantozzi: aha, tak to neni online, ja se uz divil ;)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 24 kvě 2007 13:41

UPS mám pro PC, LCD a mixpult. Věci v racku mám v APC psovi s ochranou pouze, Motif je rovnó do zásuvky, ale asi druhý okruh..

P.

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Příspěvek od deep » 24 kvě 2007 13:55

pres UPS mam vsechno, online MGE, tady v praglu elektrika vypadava jednou za rok takze hlavni smysl je pracka proudu.
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

Odpovědět