Tak jo, jdu do toho taky: Sonar kolektiv (sem patri Jazzanova, Clara Hill, muj zamilovany Deampert, skvely Meitz atd), Alice Russel, label Goodlooking records ( zejmena pak Makoto a samozrejme LTJ), label Hospital, libi se mi atmoska raggajungle, ale jeste sem nekapl na nejaky muzikantsky zajimavy. Miluju timeless od Goldieho, vsechno od Lamb, 4 Hero, Koop, Zero 7. Dost zeru Ninja tune, funkove housy, jump upy. K vuli vpominkam na zensky miluju Amelii z montmartru (nebo jak se to pise), Snakers pimps a Skunk anasie. Tohle vsechno mi doma rotuje dokola, doplneno nahodnyma downloadama a demacema kamosu, kteri me vdycky dovedou prekvapit. Takhle to mam ja.
V posledni dobe ale porad dokola posloucham Deyamperta a Alice Russel, to je ted aktualni.
Ivo: z toho co o tobe vim (ze stranek, z dialogu, atd.) mam takovy pocit, ze vyhledavas klid v dusi, harmonicke vztahy, zkratka ze aktivne hledas spravnou cestu. Moc si takovych lidi vazim, ale konkretne co se tyce muziky se mi zda , ze nic se nema prehanet. Zijes li porad v klidu, nedokazez ho ocenit. To kam me obcas (pokud se jedna o dobreho, senzitivniho DJ , nebo vypeceny band)dostane "agresivni muzika", nebo jak jsi to nazval, je co se tyce duchovni hodnty stejne obohacujici, jako to co delate v savite. Podle me... Pokud se podivame ke korenum, nalezneme taky nespuotane rytmy, agersivni beaty a bujarou atmoshku. Jsem ti v jadru velice podobny, jen se pred nekterymi cestami neuzaviram.
Heslo zni:
Chill anebo Hard, bud protrely bard.