Co právě posloucháte .....
Re: Co právě posloucháte .....
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Vlad píše:a vitazom sa stava demsky . . . .![]()
a schvalne jestli poznas tohle:
jaj... zabudol som sa sem kuknut, no sak jasne neee?
len tak zo srandy, kto koho vykradol 

Demsky: tady se taky pekne kradlo
Hudba: P.Janda (fakt?
)

A zde je přímo krádež století

martinrx: Jojo, bohužel jen jedna z mnoha 
Jé, on tu někdo poslouchá Rezurex?
No to je příjemný překvapení!
Já si zrovna ladim formu na novou desku Creepshow touhle povedenou předělávkou Ramones:

Jé, on tu někdo poslouchá Rezurex?

Já si zrovna ladim formu na novou desku Creepshow touhle povedenou předělávkou Ramones:
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
skupinu hnědočechů, který se za doprovodu hluků z hudebních nástrojů snaží (- kdyby nebylo zatažíno tak řeknu, že vít na měsíc) nejspíš zpívat, ale ke zpěvu to má fakt daleko...
tohle mě fakt baví
)

roocza: pjekny funki 
ad vykradacky: me dojima tohle:

ad vykradacky: me dojima tohle:
mne to pripada hrozne .. priam znesvetenie .. povedene to rozhodne neni ..Eye píše:martinrx: Jojo, bohužel jen jedna z mnoha
Jé, on tu někdo poslouchá Rezurex?No to je příjemný překvapení!
chlapci a trosku to s tymi vykradackami prehanate .. ani kabat ani offspring mi nepripadaju ako vykradacka ..
- ReaktoplazmAR
tak ja som si teraz dal po 15 rokoch nejaký starý Soungarden (hodne nahlas) a dost ma to strhlo.. paráda "old-skull ass fak!!"
dnes už by som takú hudbu asi nemohol počúvat, ale ten spevák je satan!!
dnes už by som takú hudbu asi nemohol počúvat, ale ten spevák je satan!!

- MonkeyFighter
tak tohle me neska dostalo
Otázka vkusu, z nejrůznějších coverzí Ramones mi zrovna ta od Creepshow přijde jedna z nejlepších – je to zahraný "po svým", vyhranejma muzikantama, podle mýho to má energii a drive. Samozřejmě ale i záleží na tom, jakej má člověk obecně vztah k psychobilly. Pro někoho je zase znesvěcení tohle:Pytkin píše:mne to pripada hrozne .. priam znesvetenie .. povedene to rozhodne neni ..Eye píše:martinrx: Jojo, bohužel jen jedna z mnoha
Jé, on tu někdo poslouchá Rezurex?No to je příjemný překvapení!
Spousta lidí to odsuzuje jako "kopání do mrtvol", nebo "potřeba vyrazit prachy z bejvalý legendy", ale podle mýho, kdo jinej už by měl v současný době hrát Ramones...
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")