Feedback na moj web

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
bassline

Re: Feedback na moj web

Příspěvek od bassline »

dendy píše:dano inak ono otazka na zvazenie je ci ma vobec zmysel mat web..

ale cisto z praktickeho hladiska je lepsi na selfpromo proste facebook.. ja som tiez davno svoj hudobny raysubject web zrusil a mam proste len facebook projekt stranku..
Jasne ze ma ! teda pokial ten web je niecim zaujimavy a dobre urobeny. A hlavne si ten web mozes prisposobit pre vlastnu identitu - design, funkcnost, atd. Lepsie je na FB dat iba link, nez existovat priamo na nom - jednak ze ta to obmedzuje z hladiska vizualneho formatu a z hladiska funkcnosti a druhak, svoj obsah vlastne nemas absolutne pod kontrolou a odovzadas to cudziemu subjektu, ktory si s tym moze robit cokolvek - napr. oni si urcuju ako a komu sa tvoj obsah zobrazuje, mozu ti ucet kedykolvek zmazat a prides o vsetko atd.

BTW tvoj web si pamatam, vyzeral celkom pekne a originalne, skoda ze si ho zrusil.
biscuit píše:jake mas rozliseni monitoru? ja na mobilu 2560x1440. prijde ti to jako mala plocha?
To snad nemyslis vazne tuto otazku :) K comu mi bude vysoke rozlisenie na fyzicky malej obrazovke ? To mam na to pozerat cez lupu ?

Stan

Příspěvek od Stan »

Dendy s tim by jsem si dovolil az tak uplne nesouhlasit. Facebook a Twitter je dobry pro inzerovani koncertu, novy skladby nebo desky tedy aktualnich aktivit, jejich nevyhoda je ze cas hraje hlavni roli. Pokud postnes upozorneni na novou skladbu za hodinu zmizi v nenavratnu pod haldou ostatnich FB/TW aktivit. Mit vlasni Portfolio kde prezentujes svoji tvorbu je vyhodny zejmena proto ze je vse pohromade a cas zde nehraje roli. Naopak prezentace a dostupnost ano. Jen muj nazor. :wink:

dano

Příspěvek od dano »

dendy píše:dano inak ono otazka na zvazenie je ci ma vobec zmysel mat web.. ak ta to bavi super, to je o niecom inom ak mas dobry pocit z toho ze si nieco sam vyrobis - to je vlastne podobna motivacia ako tvorit hudbu..

ale cisto z praktickeho hladiska je lepsi na selfpromo proste facebook.. ja som tiez davno svoj hudobny raysubject web zrusil a mam proste len facebook projekt stranku..
jo u mna je to tym ze ma bavi sa v tom hrabat a skusat a tvorit to :-) ale inak tiez vyuzivam hlavne socialne siete

dendy

Příspěvek od dendy »

Stan píše:Dendy s tim by jsem si dovolil az tak uplne nesouhlasit. Facebook a Twitter je dobry pro inzerovani koncertu, novy skladby nebo desky tedy aktualnich aktivit, jejich nevyhoda je ze cas hraje hlavni roli. Pokud postnes upozorneni na novou skladbu za hodinu zmizi v nenavratnu pod haldou ostatnich FB/TW aktivit. Mit vlasni Portfolio kde prezentujes svoji tvorbu je vyhodny zejmena proto ze je vse pohromade a cas zde nehraje roli. Naopak prezentace a dostupnost ano. Jen muj nazor. :wink:

no porfolio veci mam pekne po kope na soundcloude .. kde mam vsetky vyhody socialnej siete orientovanej prve pre muziku ... vid dole linky co mam v podpise .. na SC mam skladby .. na facebooku mam profilovu stranu kde potom repostnem niektore veci z SC .. podla mna ked sa clovek aktiv venuje selfpromu tak kombinacia FB+SC poskytuje tolko moznosti ze vlastna stranka nema nikdy sancu poskytnut ... je to len o tom aktivne ich pouzivat nie len postnut a cakat samozrejme ... nakoniec ta s tranka je tiez len o tom ze tam das veci a ak chces aby si ich ludia nasli musis byt aktivny opat len na socialnych sietach a forach a davat tam odkazy na tvoju stranku ...

Stan

Příspěvek od Stan »

V poho Dendy ja to jen beru tak ze kdyz se tak podivam po netu tak vetsina ma vlastni stranku s portfoliem a socky pouziva na komunikaci se svetem at je to hudebnik, sochar, grafik nebo fotograf. Nic proti sockam, ke komunikaci mezi lidma jsou (byly) socky urceny ale mit vlastni stranku s portfoliem je podle me stale dulezity. Nerikam ze musi mit 10 stranek, se soucasnymi moznostmi staci i jednostrankova prezentace. Kdyz to budu brat z konzumni strany tak kdyz objevim kapelu co se mi libi pak me osobne vyhovuje se podivat na stranky kapely (kdyz je maji), kde ziskam vice detailnich ci zajimavych informaci a si bud muzu poslechnout vetsinu produkce nebo tam jsou linky, ect. Kazdymu proste vyhovuje neco jineho :)

bassline

Příspěvek od bassline »

No a hlavne na tych socialnych sietach stracas identitu/image - si iba jeden z milion profilov kde vsetci maju vsetko rovnake a vsetko sa dokopy zlieva. V zaplave tych ostatnych songov a informacii sa velmi lahko stane ze clovek aj zabudne alebo si pomyli od koho ten song ktory pocuva, vlastne je.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bassline píše:
biscuit píše:jake mas rozliseni monitoru? ja na mobilu 2560x1440. prijde ti to jako mala plocha?
To snad nemyslis vazne tuto otazku :) K comu mi bude vysoke rozlisenie na fyzicky malej obrazovke ? To mam na to pozerat cez lupu ?
:roll: jasne, vsichni jsou blbci - vyrobci, ze to vyrabej a lidi, ze to kupujou. jen bassline sezral salamounovo lejno.

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit :D :mrgreen:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já nevím, mně to přijde skoro jako obyčejná stránka ve wordu, spíš než nějaký web. Myslím že i těch všelijakých free jednoduchých templatů jsou tisíce pěknějších a zajímavějších. Kdybych si dělal vlastní stránku, asi bych si dal na tom víc záležet, než aby to vypadalo takhle nezajímavě. Jen můj dojem.

lavender

Příspěvek od lavender »

bssline: ano, si jeden z milionov, pokial robis muziku nerozoznatelnu od zvysku. ak niekto robi nieco fakt dobre, poser sa a nepomylis si to, nie je jeden rovnaky z masy, ak je to unikatne, nezabudnes na to. preto riesit stranku a podobne veci ma zmysel ak to co robis, je vynimocne dobre. a v postate akje to fakt dobre, nepotrebujes nic z toho ;) ani fb web sc(mozno).... tak to proste je.

Stan

Příspěvek od Stan »

MUAHAHAHAHAHAHA, to je vynikajici vtip takhle poranu. Diky

dano

Příspěvek od dano »

Ivo píše:Já nevím, mně to přijde skoro jako obyčejná stránka ve wordu, spíš než nějaký web. Myslím že i těch všelijakých free jednoduchých templatů jsou tisíce pěknějších a zajímavějších. Kdybych si dělal vlastní stránku, asi bych si dal na tom víc záležet, než aby to vypadalo takhle nezajímavě. Jen můj dojem.
Ivo to je prave to, ze vsetko je to otazka vkusu a nazoru. Toto je napriklad jeden z ocenenych webov a podla mna je aboslutne genialny:

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no dobre, ale tys sem dal statickej screenshot, kterej toho o webu moc nepovi. ale kdyz se na nej kouknes nazivo, tak zjistis, ze se to nejak inteligentne chova a to je prave to jadro problematiky a toho, proc ten web je dobrej. navic je responzivni! a taky ten hlavni sloupec neni zarovnanej nalevo, ale na stred - coz je podle me jediny spravny v soucasnosti.

http://www.thenerodesign.com/
http://www.thenerodesign.com/seeweb
http://www.thenerodesign.com/daft-punk-poster

... proste moderni web, to co ti tu vsichni rikaji.

dano

Příspěvek od dano »

Biscuit jasne ved ja nehovorim ze som dosiahol uroven tohto webu - je to ocenena spickova praca nejakeho totalneho profika, nie homemade totalneho amatera. Dal som sem len ukazku layoutu, ktory tiez na prvy pohlad vyzera ako robeny vo Worde.

Co sa tyka responzivnosti, to nespochybnujem vobec. Ani nic ine co pises.

Tu je ten web na kliknutie, mohol som to dat rovno: http://www.thenerodesign.com/ , je fakt vynikajuci
Naposledy upravil(a) dano dne 02 lis 2015 12:21, celkem upraveno 2 x.

vasek

Příspěvek od vasek »

dano píše:
Ivo píše:Já nevím, mně to přijde skoro jako obyčejná stránka ve wordu, spíš než nějaký web. Myslím že i těch všelijakých free jednoduchých templatů jsou tisíce pěknějších a zajímavějších. Kdybych si dělal vlastní stránku, asi bych si dal na tom víc záležet, než aby to vypadalo takhle nezajímavě. Jen můj dojem.
Ivo to je prave to, ze vsetko je to otazka vkusu a nazoru. Toto je napriklad jeden z ocenenych webov a podla mna je aboslutne genialny:
dano: No ale tento web vypadá úplně jinak než tvůj, chápeš nebo nechceš?

Odpovědět