Feedback na moj web

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
dano

Feedback na moj web

Příspěvek od dano »

Caute, trochu som prekopal web a rad by som si vypocul vas nazor tak celkovo, ale hlavne co sa designu tyka. Zamer je relativne minimalisticky funkcny web, bez zbytocnych prvkov. www.arwenthalion.sk

Diky moc :-)

tony9

Re: Feedback na moj web

Příspěvek od tony9 »

Vypadá fajn ten web a je funkční a přehledný.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je rok 2015, ne 2005. netvrdim, ze musi byt web vzdycky responzivni, ale v dobe uhd (coz maji i lepsi mobily) a pocinajici 4k je minimalne to zarovnani nalevo totalni pruser.

dano

Příspěvek od dano »

Tony vdaka!

Biscuit na mna musis pomalsie :-) Mozes sa rozpisat viac? Diky

Stan

Příspěvek od Stan »

neresponsivni design v dnesni dobe? i kdyz je zamerem minimalistiky design mel by byt prehledny i na mobilnich zarizenich. muzes zkusit pouzit bootstrap nebo jen bootstrap.css nebo flexbox. Jak ti co bude vyhovovat.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Mysli tim to, ze mit menu vlevo neni pro sirsi spektrum zarizeni vhodne. Navic web neni responzivni = podle zarizeni, ze ktereho na nej lezes, tak se nemeni jeho usporadani napr. rozmisteni, velikost textu a vzdalenosti tlacitek a odkazu, aby na ne slo dobre prstem klikat na dotykovych zarizenich.

Ad 4k rozsliseni - logo by melo mit minimalne 2x takove rozliseni nez se pak ukazuje na webu a byt zmensene na 50% velikosti v kodu stranky (jedna z technik) a tim padem na retina displayich nebude vypadat rozmazane.

dano

Příspěvek od dano »

uz rozumiem. vdaka!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano : takze to mozes vlastne cele prekopat od zakladu :) .. neviem ci toto si chcel pocut :)

dano

Příspěvek od dano »

Pytkin: no ked to budem robit pre mobilne zariadenia tak ano :-) To je pre mna zatial vecou buducnosti a ucenia sa... Zatial sa snazim o to aby to co je bolo co najefektivnejsie v ramci moznosti ktore mam. Ten web ma nezivi, tak si takyto luxus hrajkania sa mozem dovolit :-)

EDIT: Inak vela stranok funguje aj tak, ze ked chces mobilnu verziu, tak ides na mobilnu verziu a oficialna stranka je standardna. Aj toto je moznost celkom v pohode.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dano : mam FULL HD obrazovku , co ma dnes kdejaky notebook a vsetky stolne pocitace .. A tvoj veb zabera cistu polovicu obrazovky .. podla mna by bolo vhodne to trosku spravit vacsie .. ja netusim ako sa to zobrazuje na mobiloch .. ale na pocitaci to neni uplne ONO ... moj nazor ..

dano

Příspěvek od dano »

jasne dik, bude to urcite vacsie cele

dano

Příspěvek od dano »

len pre ukazku ake weby sa mi pacia :-) http://papic.org/

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Grafika prijemna.
Trochu mi vadi ten styl ako zo slohovej prace. Info sa da zdelit aj jednoduchsie a pritazlivejsie. (aspon teda v titulkoch/uvodnikoch).

Co sa tyka tych technickych rieseni - to Ti nezavidim. Ak na to nemas profika, tak Ta mozno po case aj slahne. :(

vasek

Příspěvek od vasek »

dano: můj názor je, že dnes jsou estetické nároky na web tak vysoké, že to nejde amatérsky zvládnout (aby to lidé opravdu upřímně chválili). I když děláš jednoduchou černo-šedo-bílou stránku, tak sladit odstíny a všechno další není legrace. Tvoje stránka je v pohodě funkční, všechno najdu. Ale koule to nikomu trhat nikdy nebude.

Stan

Příspěvek od Stan »

dano píše:len pre ukazku ake weby sa mi pacia :-) http://papic.org/
Dano ten web vypada ze je udelanej v Bootstrapu a kdyz mas hotovy koncept jak ma vypadat a pripavenou grafiku tak ho mas hototovy za hodinu.

Odpovědět