Illegal industrial vst.
Re: Illegal vst.
to wavko ked sa pri dostatocne vysokom rozliseni a ppi vytlaci na fakt kvalitnej laserovej tlaciarni (ale specialnej - tie bezne co su v obchode maju citlivost pod prahom toho), tak vidno na tom wavku take male binarne znaky - a prave z nich to dekoduje .. problem je ze sa nedaju ani rucne odstranit lebo to by si musel prejst cele wavko co je enormne vela dat a porusil by si potom aj jeho zvuk
no hovorim toto je "podobna" technologia ale ovela sofistikovanejsia ... povodne to vyvijala NASA v spolupraci s DARPA ...c9000 píše:soundhound jsem testoval, a dá se celkem oklamat. Spoustu věcí vůbec nenašel, a když jsem třeba u písničky upravil strukturu, eq apod podařilo se mi ho taky oklamat,
...pro OSA a SNB...
dendy, dobře uznávám že tato technologie muže existovat, pokud je tak hustá jak píšeš, tak to asi nechci představovat jak pracuje opravdová šifrovaná stopa. Nicméně pochybuji že tohle budou řešit menší vydavatelé SW, jelikož by jim takto přišly desetitisíce emailů z vydavateství na celém světě, kde zrovna místní hudebník použil elektrik piano od Native Instruments. Ano, věřím tomu že třeba Waves by to řešit měly, vzhledem k tomu že jsou největší. A nejdražší. Ale s globálního hlediska si neumim představit, jak by to fungovalo.
ale dendy to trosku mota dohromady s jinou technologii. opravdu to funguje na jednoduchem principu podobnem tomuto:

neni to ale postavene na stereo signalu. je to prave jine v tom, ze uz to umi dostat tu informaci i do mono kanalu. frekvencne se to pohybuje v tom pasmu, ktery prakticky nejde orezat.. a je pravda to co rikal dendy s tim, ze jediny co to dokaze hodne rozhodit je tvrda distorze. nejlepe digitalni clipping.

neni to ale postavene na stereo signalu. je to prave jine v tom, ze uz to umi dostat tu informaci i do mono kanalu. frekvencne se to pohybuje v tom pasmu, ktery prakticky nejde orezat.. a je pravda to co rikal dendy s tim, ze jediny co to dokaze hodne rozhodit je tvrda distorze. nejlepe digitalni clipping.
Tak tenhle thread je za bod. 

biscuit: aha teraz mi to uz je jasne. tak nakoniec je to celkom trivialne.
a le pre doplnenie treba spomenut aj toto :

lebo bez toho by to po prevodz z digitalnej na analogovu domenu a s5 do digitalu nefungovalo
a le pre doplnenie treba spomenut aj toto :

lebo bez toho by to po prevodz z digitalnej na analogovu domenu a s5 do digitalu nefungovalo
Dendy si si tym isty ? Viem ze Dendy netrepe do vetra, ale zeby bola technologia az tak pokrocila ?
Nezda sa mi to az tak realizovatelne .... ze by som na hlavnu melodicku linku pouzil v retazi 3 rozne chranene pluginy od 3 roznych vyrobcov, na to este jeden freeware distortion + silny freeware reverb, zmixoval s rytmikou, basu, ine melodie, na master free kompresor a nejaky free exciter ... a analyzou by sa dalo identifikovat tie 3 rozne chranene pluginy zo zaciatku ???
Nezda sa mi to az tak realizovatelne .... ze by som na hlavnu melodicku linku pouzil v retazi 3 rozne chranene pluginy od 3 roznych vyrobcov, na to este jeden freeware distortion + silny freeware reverb, zmixoval s rytmikou, basu, ine melodie, na master free kompresor a nejaky free exciter ... a analyzou by sa dalo identifikovat tie 3 rozne chranene pluginy zo zaciatku ???
- ReaktoplazmAR
no vidim že najlepšie asi bude najst nejakeho poctivca čo skladá len svoje veci a legalnom softe a ukradnut mu cely laptop aj s vodoznakom a hotovymi trackmi.. pripadne keby mal nejaké materske znamienko alebo tetovanie tak aj to vyrezat..
uff, mi odlahlo, teda ja som za vodou..biscuit píše:a je pravda to co rikal dendy s tim, ze jediny co to dokaze hodne rozhodit je tvrda distorze. nejlepe digitalni clipping.
Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 09 bře 2012 12:36, celkem upraveno 1 x.
As God has infinite power (P(God)=c), he would therefore have infinite mass. As he is in the universe, the universe would have to have infinite space for him to exist in. Therefore, the Universe is infinite !
Podla mna si z nas Dendy robi prdel a rehoce sa z nas ako nas vyplasil.
Ahoj Dendy. Dlouho jsem tu nebyl, ale ty tvoje odpovědi.... Tak to už jsem se takhle dlouho nezasmál.
No, kdyby na to alespoň trochu pravdy byla, jedině bych to uvítal...

No, kdyby na to alespoň trochu pravdy byla, jedině bych to uvítal...
- ReaktoplazmAR
podla mna nie, prečitaj si ešte raz celý thread, dáva to zmysel..hawkens píše:Podla mna si z nas Dendy robi prdel a rehoce sa z nas ako nas vyplasil.
ja som si isty zo vsetkym s cim som si istyhawkens píše:Dendy si si tym isty ? Viem ze Dendy netrepe do vetra, ale zeby bola technologia az tak pokrocila ?