Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 07 dub 2008 13:35

EXCOM píše:
Pytkin píše:
EXCOM píše:ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba :D
to je hovadina .. dojdi uz konecne ku mne do prace .. ukazem ti 30" HP .. Jedno je podla mna moc velke .. 2 vedla seba su nepouzitelne ..
ale jasne, mne by stacil jeden, to uz je parada.. ale som videl niekde dva vedla seba a to tiez nebolo na zahodenie... ale jeden staci taky velky..
Seděl jsem u 30" v Apple Store v Chicagu asi 20 minut a popravdě mi to příjde veliké. To raději 2x 23". Osobně mám 23" Cinemu a 17" Neca TNko na paletky a v pohodě. Samozřejmě hodně záleží na tom, jak blízko/daleko u toho člověk sedí.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 14:38

PV : presne tak .. 2x23" mame v strizni ..
Obrázek

To mi pripada OK .. Tu je 30" HP a ten uz je fakt moc velky .. 2 vedla seba si neviem dost dobre predstavit ..
Obrázek
pre porovnanie , v pravo je 24"

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 07 dub 2008 14:40

c9000 píše:nemate nekdo k 240df? mam je cca mesic, a nak si nemuzu zviknout na ten zvuk a prijde mi ze nebasujou.
fova píše:Ono mozna jeste zalezi na tom, jakou verzi K240 znas. Co ja vim, tak se delaly tri verze: Studio, Monitor a DF, kde myslim ze Monitor byl dost nabasovany. Ty ostatni hraly docela rovne, ale i tak maji Senny dost odlisne podani basu a vubec zvuku od AKG. Nerikej mi, ze to tam neslysis.
Nebo je mozna problem v tom, ze jsi zvykly na nejake pseudo hi-fi sluchatka ala Koss Porta Pro nebo Technics/Panasonic, ktere maji hodne zvyraznene basy. A ted, kdyz ty DF hraji rovne, tak ti to prijde divne.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 07 dub 2008 15:14

no jestli vono to neni tim ze je ted strkam do vystupu z hifi zesilovace, tam budou asi naky spatny prepocty nebo tak ,protoze kdyz sem je pichnul do mixpultu ,tak to bylo zvukove o moc lepsi, nebo jen zdání?
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 dub 2008 15:20

c9000 píše:no jestli vono to neni tim ze je ted strkam do vystupu z hifi zesilovace, tam budou asi naky spatny prepocty nebo tak ,protoze kdyz sem je pichnul do mixpultu ,tak to bylo zvukove o moc lepsi, nebo jen zdání?
vobec nie, sluchatkovy vystup na integrovanych zosilovacoch, cd prehravacoch atd stoji za prd... aj lacne mixy su na tom obvykle o dost lepsie

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 dub 2008 15:23

pytkin: vy strihate video tabletom? jak to funguje, to normalne rolujes preview perom? som myslel ze mate nejaky jog... tablet mam (sice nie taky fajny) ale nikdy ma to nenapadlo skusit

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 15:28

kexik : nic nerolujes .. tablet mas miesto mysi .. je to omnoho rychlejsie .. pichnes kurzor kde chces a das play

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 dub 2008 15:44

kexik píše:
c9000 píše:no jestli vono to neni tim ze je ted strkam do vystupu z hifi zesilovace, tam budou asi naky spatny prepocty nebo tak ,protoze kdyz sem je pichnul do mixpultu ,tak to bylo zvukove o moc lepsi, nebo jen zdání?
vobec nie, sluchatkovy vystup na integrovanych zosilovacoch, cd prehravacoch atd stoji za prd... aj lacne mixy su na tom obvykle o dost lepsie
mam zosilovac NAD a nemam pocit, ze by bol ten sluchatkovy vystup nejaky slaby...

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 07 dub 2008 17:05

Pytkin píše:Tu je 30" HP a ten uz je fakt moc velky .. 2 vedla seba si neviem dost dobre predstavit ..
Obrázek
pre porovnanie , v pravo je 24"
A to ja klidne jo, ale repraky by musely uz uplne nad ne a trochu natocit dolu. Ja ted premejslim jestli si za par frfniku nekoupit druhej monitor (malej) na stranu pro nejakej ten merak, video a tak... precejen bych raci tyhle veci mel mimo hlavni plochu at uz je jakkoli velka.

Clovek si zvykne rychle... jako hlavni monitor bych ale min jak 24 uz asi nechtel...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 dub 2008 17:24

dano píše:
kexik píše:
c9000 píše:no jestli vono to neni tim ze je ted strkam do vystupu z hifi zesilovace, tam budou asi naky spatny prepocty nebo tak ,protoze kdyz sem je pichnul do mixpultu ,tak to bylo zvukove o moc lepsi, nebo jen zdání?
vobec nie, sluchatkovy vystup na integrovanych zosilovacoch, cd prehravacoch atd stoji za prd... aj lacne mixy su na tom obvykle o dost lepsie
mam zosilovac NAD a nemam pocit, ze by bol ten sluchatkovy vystup nejaky slaby...
aky nad? tie lacne, ako stara 310, maju sluchatka vyvedene len z koncaka cez odpory, cista prasacina... tie vyssie uz maju poctivy sluchatkovy amp... nad ale nie je prave typicky vyrobca lacnych zosikov, treba uvazovat sony, technics, onkyo, pioneer atd a tam je to kadejake

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 17:50

matucha : kazdemu vyhovuje nieco ine .. zrejme zavysi aj od toho vo kto ako robi .. mne sa zdaju dva monitory 1600x1200 uplne idealne .. na jednom arrange , na druhom mix .. pod mix sa zmesti este par okien s pluginmy ..

ta 30" je strasne velka .. ked sedis od nej nejak rozumne daleko , zase su pismena dost male .. podla mna to je nahovno monitor ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 07 dub 2008 20:39

pytkin : ja by som bol s takym monitorom spokojny :D ja som ho videl v akcii a teda to je monitor mojich snoW... a uplne najlepsie je mat projektor a robit na velkom platne... ale to bych sa nedoplatil ;)

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Příspěvek od deep » 07 dub 2008 22:20

jen doplnim. je to SE-1x a 30" cinema display. nesmite zapomenout ze jste vsichni mladi a mate zdrave oci. ja us sem slepej tak potrebuju velky obraz :-) me naopak pripada vsechno pod 22 nepouzitelne maly. zvlast muj 12" notebook :-)
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 07 dub 2008 22:54

taky mam na akce 12" notas siemens.. je hrozne srandovni jak je malej.. nevyhoda je urcite to rozliseni, ne ze by bylo maly, ale na tech 12" je to znat... zas uz neresim problem kam ten notas polozit pac pri tech rozmerech se vdycky mistecko najde a spotreba je taky mensi takze bareie me po roce a pul porad vydrzi pres tri hodky..

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 07 dub 2008 23:59

Pytkin píše:ta 30" je strasne velka .. ked sedis od nej nejak rozumne daleko , zase su pismena dost male
to mi vubec nepride

Odpovědět