Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
- loudspeaker
bacha, moja zanovna 22" za 200eur zacala po par tyzdnoch pekne hucat... som z toho dost nazlostenypsk501 píše:Jaj ten obri monitor musi byt super, zrovna dneska sem kdesi slintal nad sirokouhlou 22kou, jenom za 5k. Naposledy sem checkoval ceny lcdček tak pred dvema rokama toz sem byl prijemne prekvapeni.
hm, to nasere. Kdo to vyrobil? tohle byl Nec.kexik píše:bacha, moja zanovna 22" za 200eur zacala po par tyzdnoch pekne hucat... som z toho dost nazlostenypsk501 píše:Jaj ten obri monitor musi byt super, zrovna dneska sem kdesi slintal nad sirokouhlou 22kou, jenom za 5k. Naposledy sem checkoval ceny lcdček tak pred dvema rokama toz sem byl prijemne prekvapeni.
2loudspeaker: TR6 jsem nikdy neslysel ale s TR8 jsem spokojenej jako v tom smyslu ze za ty leta co je mam je mam opravdu hodne naposlouchany takze vim presne so kde a jak hrajou spatne nebo dobre.... jo sem 
2Pytkin: no prakticky to neni, ale mix mi moc nako mix neslouzi, spis jako prevodniky kam jsou zapojeny syntaky atd... a nebo na nabirani vic stop najednou
2EXCOM: perinak je nejvetsi vychytavka myho studia, je plnej perin a je to super prakticka basova past kterou jinde nenajdes
2Acid: kytarovy zesik co jsem delal 1kanal 50W 2xEL34
Ja porad tvrdim ze jeden velkej monitor je lepsi nez 2 maly.....
2Kermitak: racky jsou kupovany pravej a horni pred 3 levej pred 2 rokama v Prodancu a pomerne dost draho, kolik uz raci nevim...

2Pytkin: no prakticky to neni, ale mix mi moc nako mix neslouzi, spis jako prevodniky kam jsou zapojeny syntaky atd... a nebo na nabirani vic stop najednou
2EXCOM: perinak je nejvetsi vychytavka myho studia, je plnej perin a je to super prakticka basova past kterou jinde nenajdes

2Acid: kytarovy zesik co jsem delal 1kanal 50W 2xEL34
Ja porad tvrdim ze jeden velkej monitor je lepsi nez 2 maly.....

2Kermitak: racky jsou kupovany pravej a horni pred 3 levej pred 2 rokama v Prodancu a pomerne dost draho, kolik uz raci nevim...
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva
Eduard Skýva