Neni to pod nordem SE-1X?deep píše:2loudspeaker: TR6 jsem nikdy neslysel ale s TR8 jsem spokojenej jako v tom smyslu ze za ty leta co je mam je mam opravdu hodne naposlouchany takze vim presne so kde a jak hrajou spatne nebo dobre.... jo sem
2Pytkin: no prakticky to neni, ale mix mi moc nako mix neslouzi, spis jako prevodniky kam jsou zapojeny syntaky atd... a nebo na nabirani vic stop najednou
2EXCOM: perinak je nejvetsi vychytavka myho studia, je plnej perin a je to super prakticka basova past kterou jinde nenajdes
2Acid: kytarovy zesik co jsem delal 1kanal 50W 2xEL34
Ja porad tvrdim ze jeden velkej monitor je lepsi nez 2 maly.....
2Kermitak: racky jsou kupovany pravej a horni pred 3 levej pred 2 rokama v Prodancu a pomerne dost draho, kolik uz raci nevim...
Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

No... na ty fotce taky neni 22"dendy píše:aha no to nic moc potom.. to aj moj NTB 17" dava a tam mi to pride pri tej velkosti plochy LCD adekvatne rozlisenie.. pri 22" velkej marhe by som bral cez ????x1600 - z tej fotky mi to tak prislo, vobec by som netipol ze to je to iste rozlisenie co tu mam ...
to je hovadina .. dojdi uz konecne ku mne do prace .. ukazem ti 30" HP .. Jedno je podla mna moc velke .. 2 vedla seba su nepouzitelne ..EXCOM píše:ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba
ale jasne, mne by stacil jeden, to uz je parada.. ale som videl niekde dva vedla seba a to tiez nebolo na zahodenie... ale jeden staci taky velky..Pytkin píše:to je hovadina .. dojdi uz konecne ku mne do prace .. ukazem ti 30" HP .. Jedno je podla mna moc velke .. 2 vedla seba su nepouzitelne ..EXCOM píše:ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba