Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 06 dub 2008 23:30

deep píše:2loudspeaker: TR6 jsem nikdy neslysel ale s TR8 jsem spokojenej jako v tom smyslu ze za ty leta co je mam je mam opravdu hodne naposlouchany takze vim presne so kde a jak hrajou spatne nebo dobre.... jo sem :-)

2Pytkin: no prakticky to neni, ale mix mi moc nako mix neslouzi, spis jako prevodniky kam jsou zapojeny syntaky atd... a nebo na nabirani vic stop najednou

2EXCOM: perinak je nejvetsi vychytavka myho studia, je plnej perin a je to super prakticka basova past kterou jinde nenajdes :-)

2Acid: kytarovy zesik co jsem delal 1kanal 50W 2xEL34

Ja porad tvrdim ze jeden velkej monitor je lepsi nez 2 maly..... :-)

2Kermitak: racky jsou kupovany pravej a horni pred 3 levej pred 2 rokama v Prodancu a pomerne dost draho, kolik uz raci nevim...
Neni to pod nordem SE-1X?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 06 dub 2008 23:31

aha no to nic moc potom.. to aj moj NTB 17" dava a tam mi to pride pri tej velkosti plochy LCD adekvatne rozlisenie.. pri 22" velkej marhe by som bral cez ????x1600 - z tej fotky mi to tak prislo, vobec by som netipol ze to je to iste rozlisenie co tu mam ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 06 dub 2008 23:42

kexik píše:
dendy píše:ta 22" zvlada ake rozlisenie ?
1680x1050 su myslim vsetky
uz som videl 15 palec co ma 1920x1200 :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 07 dub 2008 00:02

dendy píše:aha no to nic moc potom.. to aj moj NTB 17" dava a tam mi to pride pri tej velkosti plochy LCD adekvatne rozlisenie.. pri 22" velkej marhe by som bral cez ????x1600 - z tej fotky mi to tak prislo, vobec by som netipol ze to je to iste rozlisenie co tu mam ...
No... na ty fotce taky neni 22"

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 07 dub 2008 08:32

Deep: Moc pěkný!!
kexik píše:
dendy píše:ta 22" zvlada ake rozlisenie ?
1680x1050 su myslim vsetky
Lenovo L220 jako jedna z mála 22" umí 1920*1200, PVA panel. Jinak 99% 22" má levný TNko s 6-bit barvama... no, na muziku je to asi jedno;)

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 07 dub 2008 09:22

acidpunk je to SE-1, predchodca SE1X

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 07 dub 2008 09:31

ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba :D

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 dub 2008 10:39

deep: tie AKG su aky model?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 07 dub 2008 10:50

K240 Studio :wink:

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 dub 2008 10:54

takze dalsi stastlivec :-)

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 07 dub 2008 12:27

nemate nekdo k 240df? mam je cca mesic, a nak si nemuzu zviknout na ten zvuk a prijde mi ze nebasujou.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 dub 2008 12:32

dano píše:takze dalsi stastlivec :-)
mozeme zalozit fanklub K240s :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 13:02

EXCOM píše:ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba :D
to je hovadina .. dojdi uz konecne ku mne do prace .. ukazem ti 30" HP .. Jedno je podla mna moc velke .. 2 vedla seba su nepouzitelne ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 13:02

c9000 : mam tu asi 3 kusy 240DF .. podla mna basuju .. ono je otazne co ocakavas od basov :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 07 dub 2008 13:07

Pytkin píše:
EXCOM píše:ten 30 palec co ma deep ma rozlisko 2560x1600, ak to teda je Cinema 30 od Apple, ale predpokladam ze je.. ten monitor je uplne bozi, najlepsie mat take dva vedla seba :D
to je hovadina .. dojdi uz konecne ku mne do prace .. ukazem ti 30" HP .. Jedno je podla mna moc velke .. 2 vedla seba su nepouzitelne ..
ale jasne, mne by stacil jeden, to uz je parada.. ale som videl niekde dva vedla seba a to tiez nebolo na zahodenie... ale jeden staci taky velky..

Odpovědět