Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
kopyto: Základem akustiky je balík AURALEX ROOMINATORS, není to drahý a na malej pokoj je toho celkem dost, takže kromě toho, co vidíš mi ještě zbyly díly na zadní část místnosti, něco je schované za závěsy. Pasti jsou VICOUSTIC myslím. Akustika není dokonalá, ale v místě poslechu je odrazů minimum, možná spíš od stolu. Je to víceméně levné řešení, spíš s ohledem na design.
taky pridam neco ze sveho hudebniho koutku - zaznam z jednoho live actu.
-
co je to za kapelu, kdy vyjde CDcko? 

MC Verča & Mad Professor Vítek. Debutové CD této progresivní dvojice s hitem Maličká su - 2012 living room edit (znáte z TV!) se na pultech obchodů objeví pravděpodobně až po zániku tohoto média.
Amorph: pěkný a jak přes kopírák-mám doma to samé 
Nevadí Ti to mlácení do kláves od malého? Nemáš tendenci mu pořídit něco čistě pro něj? Mě to docela vadí, ikdyž mám jenom masterkeyboard od M-audia. Proto nám domů přinese letos ježíšek první malé klávesky od Casia
Ale mám pocit, že se malému spíš líbí, že si může hrát se mnou na ty klávesy.

Nevadí Ti to mlácení do kláves od malého? Nemáš tendenci mu pořídit něco čistě pro něj? Mě to docela vadí, ikdyž mám jenom masterkeyboard od M-audia. Proto nám domů přinese letos ježíšek první malé klávesky od Casia

Ale mám pocit, že se malému spíš líbí, že si může hrát se mnou na ty klávesy.
Klávesy, který nezvládnou forte, nemají co ve studiu pohledávat 

Dreamgate: detskych klaves mame nekolik, ale deti moc nebavi. Ale kdyz si sednou k velkym klavesam a "velkemu" zvuku, tak je to bavi dost:) Nepoustim je k tomu teda moc casto a wavestation je udelanej docela bytelne.
tak to mě pobavilo a hodně
. Super.....

Amorph: skvele
to mas v obyvacke urobeny taky kutik? ci v spalni?

dano: je to koutek v koutku obyvaku. Okolo koutku mam knihovny a steny okolo monitoru tak nejak oblozeny Vicousticem, tak to zvukove celkem jde. S klidem na praci je to obcas horsi:)
ja bych to rezal 
ale jinak roztomily deti

ale jinak roztomily deti