Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
neni treba to zivit...
vsak to je domaci koutekPytkin píše:monoque : pekna vybava .. len nechapem , z coho to uzivite

monoque ; jo tak .. potom v pohode 

uau tak v tom pripade je to asi najdrahsia detska izba na planetemonoque píše:neni treba to zivit...

a vyzera , ze aj slusne akusticky porobena 

Ac to mozna nevypada, akusticky to uz je ok..je to dost specificky prostor a p. Sykora to pomerne slusne zvladl, hodne tomu pomahaji i kardio bedny...fotky na FB jsou starsi...
monoque : dost sa mi paci presklenie studia a vyhlad von, tiez moznost okamzite zo studia sa dostat von.. to je velka vec 

To jo, to je velka pecka ikdyz prave akusticky ty okna byl problem,ale nakonec ok..tohle je nas vyhled:

monoque: mna by zaujimalo, co z tohto zeleza lezie
Tak tak, me taky
Kucí, kdo jste to tu měli studio vymalované s tmavě červenou a k tomu tuším žlutej pruh a myslím, že KRKy bedny? 
Byla tu taková pěkná fotka pro mě dost inspirativní, ale už to asi je pryč.. prolezl jsem stránku 1 - 155 stránku po stránce,
ale už to tu bohužel neni

Byla tu taková pěkná fotka pro mě dost inspirativní, ale už to asi je pryč.. prolezl jsem stránku 1 - 155 stránku po stránce,
ale už to tu bohužel neni

Dotaz na Dynaudio odbočen sem: ./ostatni-hardware/dynaudio-bm5a-mkii-vs-adam-a7x-t17705.html
Zde se držme tématu
P.
Zde se držme tématu

P.
Pribyl dalsi koutek:

hustýýý !!!!! valim bulvajs, krásný mastering koutek.
-
Jediný co máme stejný je ta krysa logitech
, akorát mě už chybí ten logitech symbol - pot je svině. Brutální koutek, celkem zvláštní jak člověk má na fotce studia tape mašinu, tak to hned dodává ten správnej feeling.