Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Paradni! Kdo ti dela nabytek?
Navrh je nas. Delal to jeden nas znamy/obycejny truhlar, ktery o tom vubec nic nevi:-),ale kdyz se na nej dohledne, vysledek je super...
Naposledy upravil(a) monoque dne 07 lis 2012 20:20, celkem upraveno 1 x.
akustiku a prostor navrhoval/meril/odladoval pan Sykora...
a co sa tam u vas vlastne toci? da sa to niekde pocut?
Teprve se tocit zacne...neni kam spechat... + studia funguji jako showroom pro nas hi-endboutique.com
Tak zas zpátky "na zem"...
Nedávno jsme se přestěhoval do malé místnosti a popral jsem se s tím asi takhle... Je to primárně na mix, poslech a recording akustické kytary + vokálu. Na roundbass pasti ještě přijde časem ušít nějakej pěknej potah...

Nedávno jsme se přestěhoval do malé místnosti a popral jsem se s tím asi takhle... Je to primárně na mix, poslech a recording akustické kytary + vokálu. Na roundbass pasti ještě přijde časem ušít nějakej pěknej potah...

velmi prijemne ..
Nádhera.Pěkná kytara.
Delay: super! Prijemne zarizeny.
Peknej koutecek, copak to mas na strope? ten stul je ikea? Pusobi tak nejak klidneji nez ten predchozi krcalek, co jsi mel, ten byl takovej tmavej a temnej. Pekne.
Díky všem...
c9000: Na stropě je toto:
http://www.thomann.de/cz/eq_acoustics_c ... _white.htm
Stůl je komplet IKEA, prd to vydží, dvakrát jsem praštil pěstí do stolu a je to prasklý
, ale jinak dost místa a málo peněz, a vypadá to OK.
c9000: Na stropě je toto:
http://www.thomann.de/cz/eq_acoustics_c ... _white.htm
Stůl je komplet IKEA, prd to vydží, dvakrát jsem praštil pěstí do stolu a je to prasklý

Fakt moc pěkné, já se přidám s dotazem, co přesně to máš naproti sobě a na stěnách;-)
skvele Delay! fajnu kuticu si spachaldelay píše:Tak zas zpátky "na zem"...![]()