Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Tranzistor

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Tranzistor »

Bodyia: Paradni kousky! Tohle rozlezeni "vse pri ruce" je fakt lepsi nez jak si to mel predtim. Jen takovy drobny stouchnuti, myslim si, ze ten tvuj super "arzenal" by si zaslouzil lepsi mixpult nez je Behringer. Podle me velka slabina a degradace svuku tech synthu. Ale to je asi muj problem ;-)

Jinak prechod na MAC a Logic9 rozhodne doporucuju...

matucha

Příspěvek od matucha »

to bezesporu je, pokud nema nejaky rozumny AD prevodnik a do pultu to neposila digitalne...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bodyia ma samozrejme ten pult upgradeovanej, ale o tom se za prve urcite zmini sam, a za druhy to mam myslim i popsany na webu..

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Hmm, rozumím rozpakům;) Já myslím, že tento ulimix je fajn výrobek, používá velmi slušný vstupní převodníky, vniřní konstrukce je ok, rozumně se ovládá... nevím, čím bych ho mohl nahradit. Ten Korg 168RC je o dost horší, ale čistě pro drums mi to neva. Uvažoval jsem nad analogovou konzolí, líbil se mi třeba onyx 32.4 od mackie, ale pořád nejsem přesvědčenej, jestli bych si zvukově nějak výrazně pomohl. Je to otázka, která potřebuje nějak dozrát.

kexik

Příspěvek od kexik »

bodyia píše:Omni nad Jupem je jen dekorace, která potřebuje opravit.
mas s tym skusenosti? jeden sme riesili s hirlim, v podstate skoro urcite ked vymenis vnutri vsetky tantalove kondiky (cca 80ks) tak poslape jak vino. predpokladam ze momentalne hra po zapnuti a tuknuti do klavesnice vsetky tony naraz a znie to jak pokazeny reverb. ale je to nadherny geret uplne sialenej konstrukcie, som rad ze mi to hirli dovolil rozobrat :)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Jj, mám, už jsem jeden dal podobnou metodou dokupy, měnil jsem tam tehdy i cmosy, který byly v háji. Tento je horší, ovšem hlavní dělička šlape, což je důležitý. Někdy se k němu dostanu (byť ze stringů mě mnohem víc baví Performer a úplně nejvíc Solaris).

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

bodyia píše:Hmm, rozumím rozpakům;) Já myslím, že tento ulimix je fajn výrobek, používá velmi slušný vstupní převodníky, vniřní konstrukce je ok, rozumně se ovládá... nevím, čím bych ho mohl nahradit. Ten Korg 168RC je o dost horší, ale čistě pro drums mi to neva. Uvažoval jsem nad analogovou konzolí, líbil se mi třeba onyx 32.4 od mackie, ale pořád nejsem přesvědčenej, jestli bych si zvukově nějak výrazně pomohl. Je to otázka, která potřebuje nějak dozrát.
Tyjo ja bych sel spis cestou dobry bzukovky, treba RME Firefice800 a k tomu nejaky dobry AD prevodniky a pak to mixoval v DAW jako externi instrumenty. Tim se vyresi jak mix klaves tak kvalitni nabrani signalu do pocitace. Navic pri skladani clovek ma vetsinou kompl zapnutej. Ale to ja asi spis o tom jak je clovek zvyklej pracovat, jak mu to vyhovuje...

dano

Příspěvek od dano »

Obrázek

kutik Juraja Tatara na nacviku na turne Teamu

monoque

Příspěvek od monoque »

taky nam neco pribylo:
Obrázek

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

monoque: Tak tohle je full house. :) Gratujuji.
Porad si pohravam s myslenkou, poridit si jejich Mpressor, z ukazek se mi moc, moc libi.

monoque

Příspěvek od monoque »

Elysia je fakt super..nam toho pribylo mnohem vic,ale nebudu s tim tady spamovat...:-D

matucha

Příspěvek od matucha »

nejste troskari ;-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

monoque píše:Elysia je fakt super..nam toho pribylo mnohem vic,ale nebudu s tim tady spamovat...:-D
Od toho tu ten thread je, kazdy gear devce srdecko zaplesa :)

monoque

Příspěvek od monoque »

Buzz Audio SOC-20 a Antelope Isochrone 10M + Eclipse 384(ten se na fotku nevesel:-)...zatim umisteny provizorne,az to bude v racku tak dodam fotky
Obrázek
Obrázek

aktualni gear najdete zde: https://www.facebook.com/media/set/?set ... manek/info

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

monoque : pekna vybava .. len nechapem , z coho to uzivite :)

Odpovědět