Jinak prechod na MAC a Logic9 rozhodne doporucuju...
mas s tym skusenosti? jeden sme riesili s hirlim, v podstate skoro urcite ked vymenis vnutri vsetky tantalove kondiky (cca 80ks) tak poslape jak vino. predpokladam ze momentalne hra po zapnuti a tuknuti do klavesnice vsetky tony naraz a znie to jak pokazeny reverb. ale je to nadherny geret uplne sialenej konstrukcie, som rad ze mi to hirli dovolil rozobratbodyia píše:Omni nad Jupem je jen dekorace, která potřebuje opravit.
Tyjo ja bych sel spis cestou dobry bzukovky, treba RME Firefice800 a k tomu nejaky dobry AD prevodniky a pak to mixoval v DAW jako externi instrumenty. Tim se vyresi jak mix klaves tak kvalitni nabrani signalu do pocitace. Navic pri skladani clovek ma vetsinou kompl zapnutej. Ale to ja asi spis o tom jak je clovek zvyklej pracovat, jak mu to vyhovuje...bodyia píše:Hmm, rozumím rozpakům;) Já myslím, že tento ulimix je fajn výrobek, používá velmi slušný vstupní převodníky, vniřní konstrukce je ok, rozumně se ovládá... nevím, čím bych ho mohl nahradit. Ten Korg 168RC je o dost horší, ale čistě pro drums mi to neva. Uvažoval jsem nad analogovou konzolí, líbil se mi třeba onyx 32.4 od mackie, ale pořád nejsem přesvědčenej, jestli bych si zvukově nějak výrazně pomohl. Je to otázka, která potřebuje nějak dozrát.
Od toho tu ten thread je, kazdy gear devce srdecko zaplesamonoque píše:Elysia je fakt super..nam toho pribylo mnohem vic,ale nebudu s tim tady spamovat...