Kde a jak nakupovat?
Microfony Shure
Kdyz budete chtit kupovat mic Shure, a nechcete podporovat ekonomiku nasich severnich nebo jiznich sousedu, tak jsem kupoval za dost dobry ceny v e-shopu http://www.mastersound.cz/obchod/index. ... ad37ecbfb0
Martine, asi zná%u161 www.akzent-audio.de, tam maj Pendulum i CraneSong, nejspí%u161 to je obchod, kde Ivo koupil svého Horcha, ale je to v Karlshure tj. skoro a%u17e u francouzkých hranic
Neva u nás dealujou Mediaport a Audiopolis - ceny typicky %u10deské
SSL a Gyraf nevím.
Jinak m%u16fj tip pro tebe: po%u10dkej t%u159i m%u11bsíce, v dubnu je ve Vídni AES (já se tam snad taky chystám), no a tam bys snad moh n%u11bco poo%u159e%u161it za zajímavé ceny.
Tak zkusím sem dát stru%u10dný seznam co se dá b%u11b%u17en%u11b sehnat u %u10deských dealer%u16f:
Mediaport: Summit Audio, Neve, Focusrite
Mediatronik: Milennia Media, Apogee, Mindprint
Mediatech: Tube-Tech, TC Electronics
Audiopolis: Apogee, Neve, Aphex, Drawmer, Focusrite, Manley
Disk: Universal Audio
Jinak Audiopolis je dealer Highend Soundelux a Manley mikrofonů

Jinak m%u16fj tip pro tebe: po%u10dkej t%u159i m%u11bsíce, v dubnu je ve Vídni AES (já se tam snad taky chystám), no a tam bys snad moh n%u11bco poo%u159e%u161it za zajímavé ceny.
Tak zkusím sem dát stru%u10dný seznam co se dá b%u11b%u17en%u11b sehnat u %u10deských dealer%u16f:
Mediaport: Summit Audio, Neve, Focusrite
Mediatronik: Milennia Media, Apogee, Mindprint
Mediatech: Tube-Tech, TC Electronics
Audiopolis: Apogee, Neve, Aphex, Drawmer, Focusrite, Manley
Disk: Universal Audio
Jinak Audiopolis je dealer Highend Soundelux a Manley mikrofonů
Naposledy upravil(a) macceba dne 27 úno 2007 13:55, celkem upraveno 2 x.
Macceba ,
diky za info, pokud by si vedel nejake dalsi urcite dej vedet.
- ta Viden me zajima - nemas nejake dalsi informace ?
Myslis , ze je mozne koupit zbozi primo na miste , nebo ve Vidni?
Posilal jsem asi 3xPM Ivo Sedlackovi , ale ten nereaguje vubec.
Myslel jsem, ze me alespon nasmeruje ... bohuzel
diky za info, pokud by si vedel nejake dalsi urcite dej vedet.
- ta Viden me zajima - nemas nejake dalsi informace ?
Myslis , ze je mozne koupit zbozi primo na miste , nebo ve Vidni?
Posilal jsem asi 3xPM Ivo Sedlackovi , ale ten nereaguje vubec.
Myslel jsem, ze me alespon nasmeruje ... bohuzel

Jestli se mi to povede, tak na AES pojedu poprvé, minule byla v Paříži, předtím myslím v Barceloně nebo Lisabonu, teď nevím, takže ti nemůžu říct jak to tam chodí a jestli a jak se tam dá něco nakoupit. Primárně je to konference se spoustou seminářů a přednášek, druhá polovina je veletrh s audiotechnikou. Co je docela drsné je vstupné 100Euro pokud nejsi čelenem AES, no já si to zkusím napsat jako služební cestu
a zase blíž než v té Vídni to asi nikdy nebude (Chlapci z Blavy tam můžou ject na kole
). Já doufám, že bys tam moh sehnat alespoň kontakty na dealary po Rakousku, možná Německu. Jinak zkus se zeptat i Carloffa, ten by ti také určitě moh pomoct.

Mám zkušenosti se zasíláním z USA, ovšem ne s "dárkovým" balením.Atrei píše:Zajimalo by mě, kdo má OPRAVDU zkušenosti s posíláním zboží z ameriky jako "dárek". Trochu jsem se na to ptal, protože jsem chtěl něco koupit na GS. Volal jsem na ředitelství cel(nebo jak se to jmenuje) a tam mi jasně řekli, že dárek nedárek, cokoliv jde přes hranice mimo EU bude procleno. (do 50dolarů je to osvobozeno) Stanovuje se to buď podle přiložené dokumentace (faktura apod) nebo podle tabulek nebo průměru hodnoty stejnýho zboží, který v minulosti prošlo přes hranice (to může trvat taky prý 2měsíce než vydaj nějaký rozhodnutí a nechtěl bych pak bej nemile překvapenej) Jestli někdo má konkrétní zkušenost tak a? to sem plácne jak to proběhlo, jinak mi příjde, že tady vzniká nějakej mýtus o ničem. Nějakýmu nápisu na krabici GIFT se mi moc věřit nechce a celníci tomu asi taky věřit moc nebudou a nemusej. Jinak by to ale nebylo zlý:-)
Technická poznámka: když si to necháš poslat jako dárek, a "povede" se nezaplatit clo + DPH, tak nemůžeš odepsat z daní... Pokud to bude zasláno jako dárek poštou, pak je šance, že to jako dárek projde "bez povšimnutí". U DHL a UPS apod. bych na to radši zapomněl.
Jde taky o to, že ten, kdo to z USA posílá (pokud je to "oficiální" pro audio dealer/prodejce), to nebude chtít jako dárek poslat/ resp. bude chtít(muset) udat skutečnou cenu kvůli pojištění zásilky.
Moje zkušenosti s nákupem/ zasíláním z USA jsou 100% pozitivní.
BH Photo Video mohu doporučit.
Zdravím všechny,
rád bych koupil nové studiové monitory. Nejlépe asi Behringer B2030A. Myslím si, že ta cenu to je dobrá koupě. No... bydlím kousek od Liberce a chtěl jsem se Vás zeptat, kde v Praze jsou nějaké audio obchody s monitory a kde bych si je mohl poslechnout. Našel jsem zatim jenom jeden obchod - Audiopro. Ale dostupnost tohoto zboží je až někde v březnu, takže nic moc...
Předem díky za rady.
rád bych koupil nové studiové monitory. Nejlépe asi Behringer B2030A. Myslím si, že ta cenu to je dobrá koupě. No... bydlím kousek od Liberce a chtěl jsem se Vás zeptat, kde v Praze jsou nějaké audio obchody s monitory a kde bych si je mohl poslechnout. Našel jsem zatim jenom jeden obchod - Audiopro. Ale dostupnost tohoto zboží je až někde v březnu, takže nic moc...
Předem díky za rady.
-
p:0 píše:Zdravím všechny,
Předem díky za rady.

TOTO JE PROSIM VTIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) dedalebeda dne 27 úno 2007 16:40, celkem upraveno 1 x.
jo takhle... no dobrý no... kandidáti jsou asi tyhle:
Behringer B2030A - podle názorů na tomto serveru mi přijdou pro začátečníka docela vhod a taky hlavně cena/výkon nebo tak nějak
Pak jsem ještě premýšlel nad KRK RP6, ale ty jsou asi o 4tis dražší a vzhledem k tomu, že nejsem moc ve vatě, tak nevim nevim...
Takže asi tak. No a co jsem tady četl na tomto fóru do zblnutí je abych si to jel sám poslechnout.
Cyril> sám to máš tam dole napsaný: Vzdy kazdemu radim: Chod do obchodu... Vypocuj si to, porovnaj si to
Behringer B2030A - podle názorů na tomto serveru mi přijdou pro začátečníka docela vhod a taky hlavně cena/výkon nebo tak nějak
Pak jsem ještě premýšlel nad KRK RP6, ale ty jsou asi o 4tis dražší a vzhledem k tomu, že nejsem moc ve vatě, tak nevim nevim...
Takže asi tak. No a co jsem tady četl na tomto fóru do zblnutí je abych si to jel sám poslechnout.
Cyril> sám to máš tam dole napsaný: Vzdy kazdemu radim: Chod do obchodu... Vypocuj si to, porovnaj si to