Kde a jak nakupovat?
Kde a jak nakupovat?
Chystám se na novou zvukárnu, a tak bych rád otevřel toto téma, kam by mohli všichni psát své zkušenosti a dojmy z nákupu různých počítačových komponentů a všemožných věcí spojených s produkováním a nahráváním hudby.
Mám na mysli především CENY a KVALITU poskytovaných služeb.
Takže na začátek byste mi mohl někdo poradit kde sehnat levně kvalitní zvukové karty, o kterých si tady všichni tak hezky píšete.
Rovnou můžete připojit i tip, kde shnat levně kvalitní mikofony (Shure, Sennheiser, ...)
Takže na začátek byste mi mohl někdo poradit kde sehnat levně kvalitní zvukové karty, o kterých si tady všichni tak hezky píšete.
Rovnou můžete připojit i tip, kde shnat levně kvalitní mikofony (Shure, Sennheiser, ...)
hahahatoolz píše:Kdyz uz M-Audio, tak shop.muziker.sk - Slovaci jsou jeste levnejsi, v necem snad trhnou i Thomanna.
slovakom jednoznacne odporucam skocit do viedne, listok na vlak z bratislavy stoji 300 korun a v centre je www.klangfarbe.at
Když kupuju nějaké dražší věci, tak to dělám tak, že si zjistím, kde mají jaké ceny a potom zavolám do obchodu, který nabízí produkt za nejvyšší cenu. Zeptám se na cenu a když mi ji řeknou, tak hraju udiveného, jako že tak draho.
Pak jim sdělím, kde to nabízí výhodněji a za kolik a jestli se teda domluvíme na nějaké lepší ceně. No a rázem je z nejdražšího obchodu ten nejlevnější.
P.S.: Můžete to pak zkoušet i v těch levnějších obchodech, třeba sleví ještě víc než ten nejdražší. Mě se to takhle dařilo při koupí gramců.

P.S.: Můžete to pak zkoušet i v těch levnějších obchodech, třeba sleví ještě víc než ten nejdražší. Mě se to takhle dařilo při koupí gramců.
Jenze vtip je v tom, ze to M-Audio maj celkove jeste levnejsi nez tahle videnska parta, navic posilaj po CR/SR zadara.kexik píše:hahahatoolz píše:Kdyz uz M-Audio, tak shop.muziker.sk - Slovaci jsou jeste levnejsi, v necem snad trhnou i Thomanna.
slovakom jednoznacne odporucam skocit do viedne, listok na vlak z bratislavy stoji 300 korun a v centre je www.klangfarbe.at

-
Re: Kde a jak nakupovat?
c24 píše:Chystám se na novou zvukárnu, a tak bych rád otevřel toto téma, kam by mohli všichni psát své zkušenosti a dojmy z nákupu různých počítačových komponentů a všemožných věcí spojených s produkováním a nahráváním hudby.
Já budu kupovat teď taky zvukovku.Byl jsem rozhodnut pro Audouphile 24/96 a nebo od té samé firmy USB Transport 24/96.Jsou na EBAY.DE do 90EUR.POZOR!!od EMU je nová karta EMU 0404 má také MIDI,24/96, a hlavně vlasní efektový procesor, takže žádný zatížení procesoru například s Trueverbem a stojí také nový 98EUR
To uz davno neni univerzalni pravda. Treba Sennheisery, na ktery se ten clovek pta (aspon typy na ktery sem se dival) mel audiotek levnejsi nez u thomanna.. To samy line6. Taky vetsina levnejsich veci byva prinejmensim stejne draha u nas i v nemecku. Neni univerzalni rada - spousty veci stoji u nas uz proste min.Hawkey píše:Rozhodně v cizině... je to tam někde až o 50 % levnější... než v ČR
pm.. pořád porovnávat s thomannem.. to je jasné, že když to budeš porovnávat s jedním obchodem.. kterej je v německu, tak nic neporovnáš.. musíš si najít obchody po celé Evropě... ale nejlevnější je to stejně v USA... ještě ale musím zjistit jestli je tam nějaký rozdíl v norměpm píše:To uz davno neni univerzalni pravda. Treba Sennheisery, na ktery se ten clovek pta (aspon typy na ktery sem se dival) mel audiotek levnejsi nez u thomanna.. To samy line6. Taky vetsina levnejsich veci byva prinejmensim stejne draha u nas i v nemecku. Neni univerzalni rada - spousty veci stoji u nas uz proste min.Hawkey píše:Rozhodně v cizině... je to tam někde až o 50 % levnější... než v ČR