Jestli tohle dokazes tak gratuluju, muzes si zacit privydelavat tim, ze budes ladit piana
Ma tu niekto absolutny sluch (certifikovany)?
Mám dojem, že tu před nějakou dobou bylo podobné téma, ale navíc tam byl odkaz na nějaký internetový test (asi ve flash) na absolutní sluch. Šlo o to, že se přehrála nějaká melodie a potom ještě jedna ta samá s nějakou minimální změnou, nebo beze změny. Muselo se poznat, kdy tam je ta změna a kdy ne. Bylo to celkem dobré, už si ale nepamatuji v jakém tématu to tu bylo. Třeba si někdo vzpomenete.
Jinak já úplně absolutní sluch asi nemám, ikdyž v tom testu jsem dopadl poměrně dobře, ale ne absolutně dobře
Je mi to nějak jedno.
No a k těm Forroovým hláškám - samochvála smrdí
Jinak já úplně absolutní sluch asi nemám, ikdyž v tom testu jsem dopadl poměrně dobře, ale ne absolutně dobře
No a k těm Forroovým hláškám - samochvála smrdí
toto neni absolutny sluch. gitaru naladim 100% bez ladicky, trafim z fleku vsetky struny. mam to nabiflene. iny nastroj by som z fleku nenaladil, mozno este basu. absolutny sluch si predstavujem inac...Kermitak píše:LUPO: s tim nastrojem jsem to myslel samozrejme tak, ze nepotrebujes referencni ton.
ale naladis tu gitaru z fleku tak ze ma acko 440hz?rastis píše:toto neni absolutny sluch. gitaru naladim 100% bez ladicky, trafim z fleku vsetky struny. mam to nabiflene. iny nastroj by som z fleku nenaladil, mozno este basu. absolutny sluch si predstavujem inac...Kermitak píše:LUPO: s tim nastrojem jsem to myslel samozrejme tak, ze nepotrebujes referencni ton.