Proč ?matucha píše:ivo > tu aghentu nechapu, .

Jojo, to jsem viděl (i spoustu jiných aktuálnějších dokumentů).Pytkin píše:cas nezastavis .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MPLPy2Eb ... re=related[/youtube]
Jezis, neminulo... ale to je pro me uplne neco co mi brnka na nervy, prestoze se tomu nedaj vytknout urcity kvality. Queen pro me opravdu ne-e.jackies píše:I když se to zvrhlo na sněm důchodců :wink: , tak tohle ale snad nemohlo minout nikoho.
Takhle se skládalo a dělala pop muzika kurnik !
Hm ne... ale i kdyz mam jazz rad a rozhodne treba nezpiva spatne, tak ta vec se mnou vubec nerezonuje, asi tim, ze je to trochu zmatek a jednotlivy veci se vubec nepodporujou. Asi to muze bavit nekoho, kdo ma rad, kdyz je to trochu free, ale me vadi, kdyz treba zpiva na 100% jako by byla v refrenu a kapela pod ni hraje jinou pisnicku ;-).Drumer píše:znate tohle?:-)
To je zaujimave ako nas pan boh stvoril kazdeho uplne ineho .. Mne trebars nehovori vobec nic to co si sem dal ty :matucha píše:Ja je sice respektuju a nejaky hity jim neberu... ale narozdil od toho, kdyz mi bylo 10, tak se me to ted nijak nedotyka. Az me to prekvapuje, kdyz to slysim z toho youtubu.
V polke som to musel vypnut , lebo sa tam nic nedeje .. Toto je presne ten typ hudby , ktory zaradujem do kategorie nehudba ..matucha píše:uplne jsem zapomel na boards of canada ... elektronika, smycky, jednoduchost, ale velkej sveraz, velka atmosfera a dlouhodobej drzak![]()