a nic nemění na tom, že zpěvák každýho revivalu zpívá líp než originál
Taky to tak vnímám ... připomíná mi to nějaké haraburdí v koutě, které někdo trochu přerovnalPytkin píše:V polke som to musel vypnut , lebo sa tam nic nedeje .. Toto je presne ten typ hudby , ktory zaradujem do kategorie nehudba ..matucha píše:uplne jsem zapomel na boards of canada ... elektronika, smycky, jednoduchost, ale velkej sveraz, velka atmosfera a dlouhodobej drzak![]()
Jo to sem tusil, ze tak nejak bude s vama... to se samozrejme neda nic delat. Je to ale ukazka toho, ze vedle dost organicky hudby me bavi i neco uplne jinyho a bavi me to vicemene stejne jako ty jazzovy veci, jen je to pro jinou naladu.Ivo píše:Taky to tak vnímám ... připomíná mi to nějaké haraburdí v koutě, které někdo trochu přerovnal :)Pytkin píše:V polke som to musel vypnut , lebo sa tam nic nedeje .. Toto je presne ten typ hudby , ktory zaradujem do kategorie nehudba ..matucha píše:uplne jsem zapomel na boards of canada ... elektronika, smycky, jednoduchost, ale velkej sveraz, velka atmosfera a dlouhodobej drzak ;-)
Ano, kdybych to měl přirovnat k jídlu, tak přesně tohle jsou amarouny, nebo tuba s pastou na které stojí napsáno svíčková kterou namíchal nějaký stroj v laborce.wire píše:no vzhledem k tomu ze se to tu rozjelo dost jednostranne, tak nekdo vam to proste sem dat musi...
http://www.youtube.com/watch?v=mryYbln7IKg
pro me jednoznacne nejlepsi vec lonskeho roku a tohle este dlouho ze svyho "kufru" nevyndam...
Hmm, tak proti tomu je ten matuchův kanadský odkaz ještě hodně duchaplná hudba ...wire píše:no vzhledem k tomu ze se to tu rozjelo dost jednostranne, tak nekdo vam to proste sem dat musi...
http://www.youtube.com/watch?v=mryYbln7IKg
pro me jednoznacne nejlepsi vec lonskeho roku a tohle este dlouho ze svyho "kufru" nevyndam...
Já to ale nemyslím nějak urážlivě, aby se toho někdo náhodou nechytl !matucha píše:jackies> Hodnotit hudbu je subjektivni... ale hodnotit jeji posluchace/vyznavace je tenkej led, na kterej bych ti nedoporucoval vic vstupovat, v zajmu rozumne se vyvijejiciho se vlakna. Diky