Virtuoz opravdu ani náznakem nejsem, ale dlouhá léta byla má jediná obživa hraní, natáčení a tvorba muziky (i té čistě elektronické)biscuit píše:jackies:
nechci se s tebou dohadovat a uz vubec ne hadat, jen mi prijde, i v navaznosti na tvuj bio music thread, ze to hodne resis... nechci te kritizovat, nic proti tobe nemam, jen nechapu ty tvoje nazory a postoje ohledne tohohle "problemu". prijde mi to trosku, jak kdyz jsi virtuoz a kvuli sekvenceru jsi prisel o praci.. nezlob se..
Tohle ale není podstatné, protože sem píšu jako normální konzument hudby, který ale ví JAK a KDO jí dneska v drtivé většině dělá.
JAK a KDO jsou klíčová slova.
Řeším to, protože věřím že se nad mými "plky" zamyslí alespoň pár jedinců, kteří objevili náhodou FL Studio a chrlí velmi jednoduše tuny stupidních hrůz.
Vím, že jsem možná už někoho trochu ovlivnil a dotyční začínají při tvorbě hudby, třebaže elektronické, trochu přemýšlet.
Jsem rád alespoň za těch pár duší.
Všechno se to snažím postrkávak k reálnému hraní v reálném čase na reálné nástroje (tam zahrnuji třeba i syntíky apod.. aby zas někdo neřekl ..)
To je ta poslední meta.
Všechno ostatní je pro mě v menší nebo ve větší míře z nouze ctnost.