Michael Jackson zemřel
Re: Michael Jackson zemřel
NIekde som cital ze vraj nerobil hudbu len pre seba ale aj inym interpretom. Neviete nahodou pre koho a co?
Dalsi genialny spevak to zabalil. Skoda. Mam pocit ze ich uz vela nezostalo. Tych co naozaj spievaju....
Tak byl to přece černoch(i když to nebylo na něm vidět)listonos píše:Skoda ho a skoda vsetkych tych kokotin ktorym musel celit ku koncu - mohol spravit este kopec dobrej muziky. Sice nie som nejaky jeho fans ale myslim ze Jackson "TO" vedel ako malokto - mna fascinuje ta presnost s akou spieva, akoby mal v hlave timer z atomovych hodin, a frazovanie a vsetko okolo - je to proste ina liga.
Who is it In the closet

Me se nejvic libi od nej pisnicka Black or White (s priznacnym nazvem
i kdyz jich moc jinych neznam...

sice jsem fanda nikdy nebyl, ale frajer to byl nejvetsi! tohle tusim napsal ve 13 letech http://www.youtube.com/watch?v=msqfQpoFTYk kluk jeden talentovana... a tohle je pro mne pisnicka s nejlepsi basovou linkou http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU naslaply jak hovado a pritom tak jednoduchy, tomu se rika genialita!!! posledni roky radsi nekomentuji
http://music.aol.com/radioguide/pop-radio
kdo to jeste nezna,hodne casto to poslouchám
kdo to jeste nezna,hodne casto to poslouchám
a Jirka2 prodava kompresory

skoda, ze si vlastne svoji "pomatenosti" nicil zivot jeste vic, nez mu ho nicila slava a popularita. je to smutnej pribeh genia, kterej je podle me nejvetsi hudebni hvezdou vsech dob - dokonalej ve vsech aspektech na jevisti - skoro az nadlidskej. a to nejsem zadnej jeho fanda... asi nikdo nepochopi jeho osobnost, ale taky si myslim, ze mel "vetsi srdce, nez mozek", ale mozna jen diky tomu byl tak dobrej.
R.I.P.
R.I.P.
2biscuit: sorry, vim, ze tohle neni tema vhodne pro poucovani, ale "nejvetsi hudebni hvezdou vsech dob" byl franz liszt
tak ako tvoj prispevok je subjektivny(napriek tomu tu generalizujes), tak je aj biscuitov(ktory vyjadril nazor subjektivne, lebo napisal PODLE MNE co u tvojho prispevku chyba ),.. tak hadam ziaden flamewar v tomto threade nie je vhodny, kto nema co povedat nech radsej nic nepise...micanek píše:2biscuit: sorry, vim, ze tohle neni tema vhodne pro poucovani, ale "nejvetsi hudebni hvezdou vsech dob" byl franz liszt
2excom:v pohode taky jsem se omluvil dopredu a napsal, ze to zde neni vhodne - k jeho genialite jsem se vyjadril, takze vubec nechci zpochybnovat talent apod... klidne muj prispevek smaz, ale opravdu nebyl myslen negativne - p.s. k te me poznamce, neni to generalizovani ani muj nazor, je to fakt, nekolikrat to bylo potvrzeno v odborne literature - kdyby se prepocitalo kolik vydelal atd. na dnesni dobu, tak ma michael jeste co dohanet
kluci kliiid. ferenc liszt byl skladatel, ne hvezda (tak jak to slovo teda vnimam ja v tom nejbeznejsim vyznamu). hvezdou jsem myslel interpreta - showmana...
a je to zcela objektivni, protoze ferenc neumel takhle tancovat (aspon myslim)
a je to zcela objektivni, protoze ferenc neumel takhle tancovat (aspon myslim)

Naposledy upravil(a) biscuit dne 26 čer 2009 13:55, celkem upraveno 1 x.
2 biscuit: prave, ze jsem mel na mysli jeho karieru virtuose, ktera predchazela te skladatelske
a skutecne byl uspesnejsi jako interpret/showman - ale mas pravdu, netancil 

dobre dobre
neznam ferencuv zivotopis jako ty 
a uz zase k majklovi

a uz zase k majklovi

Jo, to je prdel, další týdenní téma, předevčírem by se (skoro) každej při otázce na MJ vošklíbnul, i já, a dneska se bude pít na "Majkla"
. Jako by to nebylo jedno. Dneska zařvalo víc lidí, který to měli v životě vo dost těžší, a možná díky tomu káchli víc v klidu. Byl to borec, ale ne jedinej.