matucha píše:No tu astrud... mam rad, ale jeji vykon je casto na hranici pouzitelnosti... ale mela svetly chvilky, to je fakt.
Když říkám Astrud, tak myslím zejména "Live in Carnegie Hall" se Stanem Getzem ... z roku tuším 1965. "Quiet nights and quiet stars ..." to jsou klenoty které mě nikdy nepřestanou fascinovat. A její manžel tam zpívá též úžasně ...
Ked fugees vysli s touto vecou bol som uplne nestastny. Bol som zvyknuty a mal som rad iny Fugees.. toto to cele zabilo.. a boli potom uz len taky Hip Pop-ovy.. jedine co ma bavilo na tom klipe, su DelaSoul
TAP píše:Píše moje žena: čau chlapi. Ivu Bittovou bez výkonu neznám.
Nevím proč, ale nikdy jsem jí na chuť moc nepřišel. Připadalo mi to vždycky trochu jako pro Sigmunda Freuda (výlevy temnějších vrstev podvědomí ). Mám to rád méně "hysterické" ...
Ked fugees vysli s touto vecou bol som uplne nestastny. Bol som zvyknuty a mal som rad iny Fugees.. toto to cele zabilo.. a boli potom uz len taky Hip Pop-ovy.. jedine co ma bavilo na tom klipe, su DelaSoul
A co treba tohle?
Remix Ready or Not ze 1996 Hype a Zinc
Nevím proč, ale nikdy jsem jí na chuť moc nepřišel. Připadalo mi to vždycky trochu jako pro Sigmunda Freuda (výlevy temnějších vrstev podvědomí ). Mám to rád méně "hysterické" ...
Mozna hudba pro zeny, kterou chlapi nechapou.. nebo tak
Pre mna asi popovy archetyp Whitney H., dalej Sade, Randy Crawford a spol., s posledneho obdobia ma dost beru hlavne dve spevacky s podobnymi menemi Aya(Sweetback) a Ayo(acoustic etno soul).
Asi nebudete znat a pokud jo, tak mozna nebudete souhlasit, nicmene u me je favoritkou Anneke Van Giersbergen puvodne z The Gathering... A dal Lisa Gerard (Nicmene tu jeji solovou tvorbu moc nezeru), Katie Melua a odpocinkove Candice Night
Mozna hudba pro zeny, kterou chlapi nechapou.. nebo tak
Mojí ženy muž: Bittovka nejde přenést na pásek nebo videopás. U spousty interpretů je to přesně naopak.