Kermitak píše: lep: jestli Skin myslis tu sympatickou pani ze Skunk Anansie, tak k te se pridavam.
jj presne tu myslim... vona byla ve Skunk Anansie a pak odesla a tedka dela solovky... ale vic se mi to libilo se Skunk... na koncerte byla pekelna... porad litala a lezla po leseni a dokazala to uzpivat uplne skvele... tedka se mi ty jeji solovky moc nelibi, ale hlas ma furt super
je strasne charismaticka... mi prijde...
To charismaticka je urcite, i kdyz jsem ji bohuzel nevidel nazivo, ale i v tech klipech to z ni sala Solovky schvalne poslechnu, vubec jsem nevedel, ze neco dela.
Ohoooo... Ezone nepozna holcicku od chlapecka... Ja bych si teda prala, aby mi to tam nepsalo: "lep napsal", ale "lep napsala"...
Nemuzete to nekdo naprogramovat... kdyz jste tu vsichni tak celkove hrozne sikovni a vubec... ???
neber to tak vazne mysli si, ze je tam "prispevovatel lep napsal"
k tematu: zapomnel jsem na moji oblibenkyni: Nina Persson
ikdyz cardigans neposloucham, kdykoliv zaslechnu jeji hlas, zjihnu (lepe receno se primo roztejkam )
biscuit píše:neber to tak vazne mysli si, ze je tam "prispevovatel lep napsal"
k tematu: zapomnel jsem na moji oblibenkyni: Nina Persson
ikdyz cardigans neposloucham, kdykoliv zaslechnu jeji hlas, zjihnu (lepe receno se primo roztejkam )
... ja ale nejsem uzivatel... ja jsem uzivatelka...
biscuit píše:
na vojne budes taky porucik, nebo general a ne generalka a ezone je tezka vojna, tak to tady vydrz i s tim muzskym rodem
JA ALE NEJSEM PORUCIK ANI GENERAL A NA VOJNU SE NECHYSTAM... ja chci byt na ezone ONA... ne on... pak se divite, ze sem holky nechodej... takovy sexismus...