Jinak se jmenuji Lukáš Rufer.
Nicky na ezone
Re: Nicky na ezone
Tak já jsem na tom hodně "blbě"
, myslím, že jsem to už vyprávěl na sraze nebo někde - Když jsem sem před 5-ti lety přišel na ezone, tak sem neměl žádnej vymyšlenej NICK, tohle bylo prostě první fórum, cítil jsem se vědomostně dost zaostalej a opožděnej, takže mě při registraci napadl ten DELAY (jako zpoždění asi)
, hlavně jsem potřeboval něco hned že jo... . Samozřejmě jsem postupem času hodně litoval, že jsem si nevymyslel něco inteligentního, ale tak co...
nahodou delay je v pohode.. evokuje to vo mne ze je to tvoj oblubeny typ FX 
ad Facebook - bolo by SUPER keby ste si na FCKB davali ako prostredne meno nick z ezone.. aby sa potom v tom clovek vyznal kto je kto
ad Facebook - bolo by SUPER keby ste si na FCKB davali ako prostredne meno nick z ezone.. aby sa potom v tom clovek vyznal kto je kto
- ECSON WALDES
- Profesionál
Syncro je zkrácená verze SyncroSpace, což jsem si kdysi (asi 1995) vymyslel jako název projektu, který měl hudbou synchronizovat celý vesmír a mě s ním. Skvělá doba poblouznění technošamanismem, psychedeliky, 303kou a tak vůbec... Banální historka 
Saša
Saša
...co se anonymity týče přijde mi anonymnější (když budeme důsledný) zadat do googlu "Ondřej Müller" nebo "komasix" ???
Jinak komasix nic neznamená, vznikl jako pojmenování takovejch pravidelnejch koncertu hardcoreovejch akcí, který jsem kdysi pořádal a pak jsem začal používat dál. Jinak "celým jménem" komasix amusia (viz. fb). Amusia je zvláštní nervová porucha o kterou jsem se trochu zajímal a přijde mi dost fascinující. viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Amusia
Jinak komasix nic neznamená, vznikl jako pojmenování takovejch pravidelnejch koncertu hardcoreovejch akcí, který jsem kdysi pořádal a pak jsem začal používat dál. Jinak "celým jménem" komasix amusia (viz. fb). Amusia je zvláštní nervová porucha o kterou jsem se trochu zajímal a přijde mi dost fascinující. viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Amusia
Mám tady na ezone ještě alter ego "Tomáš", ale nějak mi tam nešlo přihlásit, tak jsem pak dal peteness (= Pete Ness=zkomolenina od Mike Ness-viz. Wikipedia).....tuším, že ta stará registrace ani nejde zrušit. Nebo jo?
Pavel Kappler - mno a protože Wohma už spomenul problém internetu a diakritiky, tak jsem využil vymyšlené modifikace mého jména tehdy ještě manželkou a přepsal jsem to do "internetovštiny" - čili "pavlii" (čti: pavlí).
P.
Jde o muj prapuvodni nick z (jiz davno zruseneho) chatu na serveru http://www.email.cz z kraje roku 2000, jinak tez keltofilni zkomolenina meho krestniho jmena: Martin - M*r*in - MErLin
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Pri dotazu na pripadny pseudonym se mi dostalo odpovedi "Wey" .. Kdyz jsem se zeptal proc .. co to je ... tak mi bylo receno, ze nic. Nasledne jsem si upravil prvni pismeno a po zadani nove vznikleho nicku do google gallery na mne vyskocil muj avatar _)
Dnes uz ho pouzivam pouze pro zdejsi login.
Dnes uz ho pouzivam pouze pro zdejsi login.
mne google images na "vey" vyhodil ako prvu "ludsku" fotku v poradi toto : 

AHHAAHAHAHAHAHAH
MASAKER !!!
))))
inak presne hentaku pistol (plynovu) naozaj mam
)))))
inak presne hentaku pistol (plynovu) naozaj mam
hele, to jsou nejaky videohry na kazetach? v titulku je VIDEO - ASS (jestli je rusky C jako S) 
jo, vyzera ze "Dendy" je nejaka stara ruska herna konzola 
je to neco jako 8bitova sega.. nepamatujes si tyhle cartridge?
jinak amusia - to bych nechtel, strasna predstava
jinak amusia - to bych nechtel, strasna predstava