Nicky na ezone
Re: Nicky na ezone
to biscuit: mne to právě dost fascinuje ta představa bejt odprostěnej od veškerýho zažitýho vnímání zvuku, samozřejmě teoreticky...nikomu nepřeju
U mě trochu zkomolonina křestního jména, Bohdan, občas mi někdo říkal Body, tak možná i tak. Z roku 1996, kdy jsem si vytvářel internetovou identitu, hlavně jsem chtěl, aby to vypadalo napsaný hezky a bylo rozumně unikátní, tudíž dohledatelný na síti. Tuhle přezdívku používám skoro všude.
ja, ked som ta prvy krat "postrehol" na ezone, som ta upodozrieval ze si utajena identita jedneho mojho kamosa co sa vola (realne priezvisko) boďabodyia píše:U mě trochu zkomolonina křestního jména, Bohdan, občas mi někdo říkal Body, tak možná i tak. Z roku 1996, kdy jsem si vytvářel internetovou identitu, hlavně jsem chtěl, aby to vypadalo napsaný hezky a bylo rozumně unikátní, tudíž dohledatelný na síti. Tuhle přezdívku používám skoro všude.

kazdy asi nema chut/duvod/potrebu vysvetlovat puvod sveho nicku:)tomy45 píše:Este mi tu niekolko borcov chyba
7,62 vu-ID
jen legrace...
Myslis ze by to pre mna neurobili?Vuid píše:kazdy asi nema chut/duvod/potrebu vysvetlovat puvod sveho nicku:)tomy45 píše:Este mi tu niekolko borcov chyba
7,62 vu-ID
jen legrace...

Od příjmení Vrzal (Jan), hraju ke všemu ještě na housle. Holky mi tak nějak začaly zdrobněle říkat možná i kvůli postavě
.

Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 19 dub 2011 18:13, celkem upraveno 2 x.
Rošky je zkrácenina mého příjmení (Petr Roškaňuk), kterou kdysi podle vzoru Gorby<-Gorbačov, vymyslel buďto Vilda Čok, když jsme spolu hráli v Nové Růži nebo bubeník Petrásek u Prokopa, to si už přesně nevybavím... Jelikož je to líp zapamatovatelný než skutečný příjmení občas to diktuju i úředníkům do kontaktů...
než abych se hláskoval s tím patvarem... Dokonce jsme si všiml že to převzal můj syn a jeho kámoši 

Rošky
Ja pouzival Thak jeste kdyz jsem jako mlady ditko na zakladce paril pocitacovy hry
a venoval se ruznejm HW vecem v kompech.
A jsou to pocatecni pismena vsech nicku, ktery jsem v ty dobe pouzival
T - TOM
h - HUNTER
a - Alias
k - KILLER
A tady na Ezone to mam Tom-Thak asi proto, ze to tusim chtelo nakej minimalni pocet znaku .. na nektejrech forech to tak bylo, takze sem to musel o neco prodlouzit
este sem pouzival Thak* hvezdicka pac za tim mohlo jeste neco nasledovat casem
takova Pc hatmatilka.
A jeste bych mohl vysvetlit umeleckej pseudonym, ale to je zbytecny
na to tohle tema neni.

A jsou to pocatecni pismena vsech nicku, ktery jsem v ty dobe pouzival

T - TOM
h - HUNTER
a - Alias
k - KILLER
A tady na Ezone to mam Tom-Thak asi proto, ze to tusim chtelo nakej minimalni pocet znaku .. na nektejrech forech to tak bylo, takze sem to musel o neco prodlouzit

A jeste bych mohl vysvetlit umeleckej pseudonym, ale to je zbytecny

Vůbec žádnej význam to nemá, jen se mi to v tý době líbilo. Teď už mě ten nick štve, ale jsem na to zvyklej. Mám ho od poloviny roku 2007.
nooo mne taky "koma6" štve protože jsem ke "komasix" zapomněl heslo. Nejde to nějak změnit? Stejně jako musim mít gmail: kom4six ...pro změnu mi komasixe někdo vyfouk... nechápu 

Ono, vybrat dneska pseudo jméno, co ještě nikdo nemá, je docela fuška.
Můj nick vznikl již kdysi dávno ('98) při hodině EN za ZŠ, když mi učitel po jedné větě z domácího úkolu odpověděl:
"You're insane!"
Na což jsem odvětil:
"No, I'm not. I'm sane."
No a pak se to tak nějak vžilo, ale oficiálně můj nick používám asi až od roku '99 (podle podepisování fotek na konci roku). Problémy ovšem nastanou v případech, že vás někdo na fóru zamnění za "sáně" nebo při skloňování: (kdo) Sane - (komu) Saneovi. Píše se to ko--tsky, takže jsem se jednu dobu podepisoval Sejn. Jenže pak mi nick přišel dlouuuuhej - asi jsem retard - a tak se přibližně 2 poslední roky ve fórech podepisuju jako "eS".
"You're insane!"
Na což jsem odvětil:
"No, I'm not. I'm sane."
No a pak se to tak nějak vžilo, ale oficiálně můj nick používám asi až od roku '99 (podle podepisování fotek na konci roku). Problémy ovšem nastanou v případech, že vás někdo na fóru zamnění za "sáně" nebo při skloňování: (kdo) Sane - (komu) Saneovi. Píše se to ko--tsky, takže jsem se jednu dobu podepisoval Sejn. Jenže pak mi nick přišel dlouuuuhej - asi jsem retard - a tak se přibližně 2 poslední roky ve fórech podepisuju jako "eS".