Olympic při turné Trilogy používají VST na PC

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 dub 2007 20:54

Kachnov rack .. rok 2004

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 dub 2007 20:54

inak LCD do racku (vacsinou aj s klavesnicou) su super .. ale dost draha vec ..

Jiří Valenta
Příspěvky: 11
Registrován: 10 dub 2007 22:44

Příspěvek od Jiří Valenta » 10 dub 2007 23:36

nazdárek přátelé tak sem objevil tenhle zajímavej pokec . No prví neprvní tu už je fuk článek ste si přečetli. Vyzkoušel sem všechny varianty a tahle po 50 kšeftech maká stabilně. Vidim že se v tom tady všichni orientujete tak ve zkratce. Na orígo rack sem si nechal udělat futrál zkoušel sem před tim jak je v článku všechno možný tohle je ideální když to naláduju samplama v kombinaci s VST a sednu p.... na klávesy tak CPU je kolem 60% ostatní kompilace nouťasy atd v tenhle moment kolabujou. Další obrovská výhoda neomezenej jednoduchej upgrade zlobí disk nebo chci jinou zvukovku popřípadě procesor votevřu víko starej vyhodim novej nahodim zadekluju a jedu dál. Radši bych noťas ale zkoušel sem to problém na problém disk bude vždy menší a pomalejší všechno je titěrný takže za chvili v háji a hlavně vše integrovaný na jedný desce (asi bych musel mít ten nouťas vod FBI :-) jo a ten monitor sem přidělal na otočnej pant k horní desce normalně brutál skrz šroubama klávesničku a track ball oboustrannou lepenkou a je to. Jak už sem v článku řikal moh sem mít i nižší rackbednu ale tady je víc místa a taky kvůli chlazení když na to šajní v amfíku tak se přídavný ventilátory hoděj jako master key používám Doepfera tak zatim mějte se Jirka :) Pokud máte někdo zájem napište pošlu vodkaz na fotky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 dub 2007 23:52

jirko ; Stahuju ti to bednaci ? Neviem ci bezny harddisk vydrzi zle zaobchadzanie a natriasanie .. 2.5" disky su na to stavane .. Tak isto CPU .. Pise sa v clanku ze tam mas P4 .. to neni moc silny procesor .. Dnes by sa mal dat dosiahnut vacsi vykona na notebooku s modernymi CPU .. Co sa tyka spolahlivosti , ja by som sa osobne priklanal k NTB .. i ked je to titerne ako pises .. horsia moznost upgradu .. atd .. tak isto latencie horsie na externej zvukovke ..

inak ak mas este dake fotky .. supni to sem .. hlavne vnutri v PC .. ako to mas poriesene ..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 dub 2007 00:42

jo a taky jakou zvukovku pouzivas? to me celkem zajima...
mimochodem fakt je, ze vetsina modernich notebooku s dual core procesorem a firewire nebo kvalitni usb zvukovkou tomu pentijku smele muze natrit zadek ;) vyhody racku ale chapu (to asi vsichni soudny)

Jiří Valenta
Příspěvky: 11
Registrován: 10 dub 2007 22:44

Příspěvek od Jiří Valenta » 11 dub 2007 01:30

Sem spíš muzikant nezáleží snad ani tak na rychlosti P4 3,3 Ghz Ram 8GB a každopádně rychlej disk s velkou cash pro disk v racku bude vždy snažší mít třeba ten smpl rychlejc načtenej a hlavně se mu nestane v průběhu živýho hraní že RAMka 8Gb neklekne páč bude mít kam šáhnout nic proti nouťasům nemám sám mám s P4 ale na úkor miniaturizace nevim prostě v kombinaci s ex. kartou to zkrátka 100% nefachá a já mám rád rezervu no a zvukovka 24-bit 192 khz 2ms latence a pokud se playeru týče RT Player vod D soundu z Boskovic vozkoušel sem jich několik je nejjednodužší a pro mě nejlepší. V tý bedně sou samo gumový silentbloky na kterejch je to uložený a přídavný větráky největší záhul je naládování Steinwaye k tomu štrajchy pak sešlápni sustejnovej pedál a projeď to přes celou klávesnici pokud se to nepodělá je vyhráno. Mějte se tohle je super server dostal sem typ vod Rožkyho ze Žlutýho psa a tady se lecos dovim mějte se JIRKA :shock:

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 dub 2007 08:01

Ja se taky priklanim k tomu, ze kdyz se nepouzivaj nejaky extra narocny setupy-aplikace na CPU tak je dulezitejsi rychlej disk a hodne RAMky... a to je u notebooku vzdy problem...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 11 dub 2007 08:28

eh nechcem vrtat.... ale to slapes na 64bit OS? pretoze 32bitove Winy maju limit na vyuzitu ram maximalne 4GB...

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 11 dub 2007 09:13

Tahám s sebou PCv 4U racku na akce už dva roky jako efekťák (powercore+TC6000pluginy), drobné problémy bývají akorát v zimě když se nastěhuje z vymrzlého náklaďáku do přetopeného sálu-to pak chvíli trvá než jde nastartovat. Jinak problémy nebo poruchy žádné ani HW nebo SW, a dnes už stejně po těch dvou letech uvažuju o upgrade z P4 na DualCore.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 dub 2007 10:39

Solarfall píše:eh nechcem vrtat.... ale to slapes na 64bit OS? pretoze 32bitove Winy maju limit na vyuzitu ram maximalne 4GB...
no nedavno jsme to tu resili s pytkinem.. na xp home to dokonce ani nejde, tam je strop tusim 2GB a u xp pro se to musi nastavit aby si wokna vubec poradily s tema 4ma ;)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 11 dub 2007 10:46

Mmno udelam si reklamu: Az budete chtit nekdo tahat nejake PC nebo jiny citlivy naterial tak jsou tu racky od SKB:

Odpruzeny rack SKB pro citlive zarizeni:
Obrázek
http://shop.audiopro.cz/katalog/skb/1SKB-R904U20.htm

Zamykatelny rack SKB s vyklopnym panelem zeshora:
Obrázek
http://shop.audiopro.cz/katalog/skb/1SKB19-R1006.htm

Otevreny to vypada takhle:
Přílohy
1006V.jpg
1006V.jpg (4.96 KiB) Zobrazeno 822 x
1010v.jpg
SKB 1010V - 10U nahore a 10U vepredu.
1010v.jpg (5.41 KiB) Zobrazeno 822 x
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 dub 2007 11:49

no ja neviem, na vst syntaky je urcite zasxadnejsia cpu ako pamat a disk uz vobec nie... samplery ako ktore, ale pokial cely sample pack vojde do ram, tak disk kludne moze byt pomaly, pac netreba dfd rezim
a pokial ide o tu spolahlivost, mozno by som zvazil hw raid s mirroringom... to musi dost zvysit spolahlivost hdd systemu

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 dub 2007 12:08

biscuit píše:
Solarfall píše:eh nechcem vrtat.... ale to slapes na 64bit OS? pretoze 32bitove Winy maju limit na vyuzitu ram maximalne 4GB...
no nedavno jsme to tu resili s pytkinem.. na xp home to dokonce ani nejde, tam je strop tusim 2GB a u xp pro se to musi nastavit aby si wokna vubec poradily s tema 4ma ;)
Hele a windows neumi Physical Address Extension ? 32bitove procesory nativne neumi adresovat vice jak 4GB ram, ale existuji postupy, jak to obejit (prave PAE). Ja provozuju na 32bitovym OS stroje s 8GB RAM celkem bezne...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 dub 2007 12:12

xp PAE nevie... len 2003 server, aj to len enterprise edition. cenu nechci vediet ;)
... pardon, este 2000 server, ale len do 8 GB

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 11 dub 2007 12:19

no jednoducho sa mi zda ze nastal nejaky informacny sum a tych 8gb tam nema... a ak ma ta sa nevyuzivaju..

Odpovědět