Olympic při turné Trilogy používají VST na PC

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 dub 2007 12:19

Kermitak píše:
biscuit píše:
Solarfall píše:eh nechcem vrtat.... ale to slapes na 64bit OS? pretoze 32bitove Winy maju limit na vyuzitu ram maximalne 4GB...
no nedavno jsme to tu resili s pytkinem.. na xp home to dokonce ani nejde, tam je strop tusim 2GB a u xp pro se to musi nastavit aby si wokna vubec poradily s tema 4ma ;)
Hele a windows neumi Physical Address Extension ? 32bitove procesory nativne neumi adresovat vice jak 4GB ram, ale existuji postupy, jak to obejit (prave PAE). Ja provozuju na 32bitovym OS stroje s 8GB RAM celkem bezne...
resili jsme to tady:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=5483&start=15

patricny odkazy jsou potom tady:
http://www.microsoft.com/whdc/system/pl ... AEmem.mspx
http://www.soundonsound.com/sos/may05/a ... cnotes.htm

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 11 dub 2007 12:20

Solarfall: Nebo má Win XP x64...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 11 dub 2007 13:04

Olympic byli vzdy napred..!!

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 11 dub 2007 17:54

> Jiří Valenta - kdyby byl nějakej odkaz na ty fotky a co nejvíc info, byl bych moc vděčnej... Chystám se taky na něco takovýho a každá informace a rada dobrá...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 dub 2007 19:37

fantozzi: dyt uz bylo vsechno receno ;)

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 11 dub 2007 20:12

> kermiťák - šlo o ty fotky, něco už sem dal šáfa ;-) a co se infa týče - spoustu bylo nedořečeno ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 dub 2007 21:46

XP normalne pouzije 2.5G , s switchoch v boot.ini (tusim /3G) pouzije 3G .. viac nevie ..

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 12 dub 2007 07:43

takže těch 8 GB tam má jen pro svoje uspokojení?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 12 dub 2007 08:38

pise ze ma 8, ale pouziva jen 4... coz moc nechapu :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Jiří Valenta
Příspěvky: 11
Registrován: 10 dub 2007 22:44

Příspěvek od Jiří Valenta » 12 dub 2007 12:07

Já taky ne asi byly levný nebo to tam má připravený do foroty netušim hlavně že to maká a nezlobí :D

Odpovědět