Takovej rack bych chtel presne taky akorat by mne zajimlo jak tam ma pridelanej ten LCD monitor... to ma asi k tomu racku nejak prisroubovany a akorat to vzdy vyklopi?
ekeaze píše:Takovej rack bych chtel presne taky akorat by mne zajimlo jak tam ma pridelanej ten LCD monitor... to ma asi k tomu racku nejak prisroubovany a akorat to vzdy vyklopi?
lcdcka do racku su normalka komercne veci... kolajnicky, aretacia v zvislej polohe...
neviem ci ma aj tento manik nieco podobne, ale kukni ponuky servrovych firiem...
prukopnikem? to snad ne, spis bych rekl, ze u nas uz konecne nekdo dostal rozum, snad s tim konecne zacnou upadat i predsudky a syntaky se budou hodnotit kus od kusu a ne jen jestli jsou hw/sw
Dobre to ma udelane......a je dobre vedet co tihle lidi pouzivaji, treba Cameleon je u me zaskatulkovan jako "okamzite uninstall" a ted mam duvod ho zas nekdy vyzkouset.
no je evidentni, ze si to nestavel sam, ale popravde ma u me bod za svuj pristup. vetsina lidi v jeho veku je tak zbytecne zaprdena az je mi z toho ouzko.
jina: myslite, ze si ty vsechny vstcka kupuje?
podla mna ide skvele pouzit ten free vst host od herrmana seiba... ma to vyse sto patchov, ktore ide prepinat (zabudol som ako, ale urcite klavesnicou)
a v ramci patchu sa normale dratkuje ako v bidule alebo audio mulchi... to je presne na koncerty a cena 0 a NEINSTALUJE sa to, to mi pride ako neuveritelna vec, proste 700kB subor a bodka... teoreticky by mozno slo pouzit nejake 98icky widle z flash disku, kazdopadne som skusmo vyrobil na 400MHz pentium III tablete o hmotnosti 2kg vyrobil niekolko celkom zaujimavych patchov (a "hral" na tom cez onboard zvuknu zavesenu na asio4all pomocou usb klavesu)
naprosto vylhanej PR clanek. "Hned po té, jsem se přes kamarády dostal k produktům české firmy DSound, jako byl software RT Player, běžící pod Win XP "....aha, a jsme doma.
no dobrý, ale dva postřehy z toho videa: 1) vsechno co je nahraný přímo z koncertu hraje na kurzweil, 2) fajn je ten mac schovanej pod klavesama, že by záložní počítač?