Pronajem studiove techniky
Pronajem studiove techniky
Pokud nekdo vite o moznosti zapujceni studiovy techniky, resp, cehokoliv, co souvisi s tvorbou hudby, myslim tim treba i hudebni nastroje, napiste to sem, prosim. Proste se obcas najdou veci, ktery clovek potrebuje jednou za cas a nevyplati se je kupovat.
Ja vim akorat o disk.cz, kde inzerujou pronajem kramu od Rode, R. M. E., Newtek, TL Audio, Toft, Joemeek, TC Powercore, Universal Audio... ale moc toho neni... a prej od 1 procenta ceny za den.
P. S. nabizi se samozrejme trosku vychcana metoda- proste si zbozi objednat pres net a v zakonem dane lhute ho vratit. Nebo si ho sehnat na recenzi, pripadne "na recenzi". Nicmene tyto moznosti bych vynechal :)
Ja vim akorat o disk.cz, kde inzerujou pronajem kramu od Rode, R. M. E., Newtek, TL Audio, Toft, Joemeek, TC Powercore, Universal Audio... ale moc toho neni... a prej od 1 procenta ceny za den.
P. S. nabizi se samozrejme trosku vychcana metoda- proste si zbozi objednat pres net a v zakonem dane lhute ho vratit. Nebo si ho sehnat na recenzi, pripadne "na recenzi". Nicmene tyto moznosti bych vynechal :)
Jo, taky si myslím že mít možnost půjčit si na víkendovou nahrávací session třeba origo Les Paula od Gibsona (namísto její nejlevnější kopie co mám já) by nebylo špatný. Jde o to, jestli by se to těm "půjčovatelům" vyplatilo...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Nebo se tu muzeme domluvit mezi sebou.
Ale nevim, jestli bych treba nekomu pujcil mikrofony - to je dost choulostiva vec.
S preampem bych asi nemel problem.
Ale jaksi nemam potrebu si tim vydelavat a radsi budu mit to zarizeni doma a v poradku.
Ale nevim, jestli bych treba nekomu pujcil mikrofony - to je dost choulostiva vec.
S preampem bych asi nemel problem.
Ale jaksi nemam potrebu si tim vydelavat a radsi budu mit to zarizeni doma a v poradku.
Naposledy upravil(a) fova dne 14 lis 2007 13:36, celkem upraveno 1 x.
Napadlo me napsat, co bych mel zajem vyzkouset. Mozna se najde nekdo, kdo by mi treba jenom neco z toho listu zapujcil za nejaky rozumny poplatek. Ja bych se asi nebranil ani pritomnosti majitele, kdyby to byla podminka. Takze:
API (prakticky cokoliv krome prazdnyho lunchboxu
)
UA 2-610, 1176,
Purple MC77
Distressor
Summit Audio EQP 200A/B
Tube Tech PE-1A/B/C
Fatso
Crane Song HEDD
Lynx Aurora
Asi jsem se trochu pos . . . To by mohlo stacit, zatim.
Dik!
API (prakticky cokoliv krome prazdnyho lunchboxu

UA 2-610, 1176,
Purple MC77
Distressor
Summit Audio EQP 200A/B
Tube Tech PE-1A/B/C
Fatso
Crane Song HEDD
Lynx Aurora
Asi jsem se trochu pos . . . To by mohlo stacit, zatim.
Dik!
si si isty, ze by si na cudzej gitare co nepoznas zahral tak dobre, ako na gitare, co mas v ruke ? ze by ti sedel profil krku, radius hmatniku, prazce...... ...Shodan píše:Jo, taky si myslím že mít možnost půjčit si na víkendovou nahrávací session třeba origo Les Paula od Gibsona (namísto její nejlevnější kopie co mám já) by nebylo špatný. Jde o to, jestli by se to těm "půjčovatelům" vyplatilo...
Takovy pribeh pro ilustraci:
Pujcis nekomu hodne drahy mikrofon, on ti ho vrati zpet a tobe se zda, ze hraje jinak, hur, nez predtim, ale zadne zjevne poskozeni na nem neni. Ten clovek, kteremu si ho pujcil se dusuje, ze ti s nim nic neudelal a rozhodne odmita jakoukoliv zodpovednost. Tobe nezbyva nez ten mikrofon poslat nekam do servisu, aby ti zjistili, jestli s nim nic neni. Na nikom si pak nic nevezmes.
Neco podobneho se nedavno stalo v CR
Pujcis nekomu hodne drahy mikrofon, on ti ho vrati zpet a tobe se zda, ze hraje jinak, hur, nez predtim, ale zadne zjevne poskozeni na nem neni. Ten clovek, kteremu si ho pujcil se dusuje, ze ti s nim nic neudelal a rozhodne odmita jakoukoliv zodpovednost. Tobe nezbyva nez ten mikrofon poslat nekam do servisu, aby ti zjistili, jestli s nim nic neni. Na nikom si pak nic nevezmes.
Neco podobneho se nedavno stalo v CR