mohol to byt prach .. ak smrdelo zo zdroja , tak to musi smrdiet stale .. cuchaj cuchaj .. ak smrdi zdroj , urcite by som ho vymenil .. to je jedna z najdolzeitejsich suciastiek v pocitaci .. ak si dobre pamatam , mal si tam daky dobre vyzerajuci fotron .. to by nahravalo mojej teorii o tom , ze si myslim ze fortron su nahovno zdroje ..
ten test z everestu ukazuje chujoviny, pozri ake tam mas hodnoty pre -5 a -12V... otazka ale je ci to soft cita spravne, obvykle tam byva zadrhel ze na doske nie je presne ten watchdog chip ako si soft mysli ze je.
dano : tebe v poslednej dobe ide .. strc nos do zadu ku komputru .. ak v zdroji smrdi , tak ho vymen .. Alebo vlastne ty si tusim chcel aj tak kupovat novy komputer ne ?
kexik: ten Everest urcite ukazuje chujoviny, ak by to napajanie bolo naozaj take ako ukazuje, asi by PC uz neslo... v tomto viac verim BIOS kde je to vsetko tak ako ma byt...
pytkin: nic, zadny smrad... ani stopy po akomkolvek zapachu... novy comp urcite pride a ty budes prvy kto o tom bude viediet
necitim smrad z nicoho, zdroj je ako predtym... a vsetko slape bez chyby... prezrel som vnutro case a nic som tam nenasiel, co by nasvedcovalo horeniu... snad sa teda nic nestalo a mozno to bol naozaj len prach... moj sedliacky rozum mi hovori, ze keby sa naozaj nieco spalilo, urcite by sa to aj nejako prejavilo... ale mozno sa mylim a moj zdroj uz teraz slape len na nenavisti k portorikancom
no kdyz budes mit novej comp, tak nac tohle resit...zazalohovat a srat na to...ja kdyz tu mel CRT monitory, tak to smrdelo pri delsim zapnutim prave jako palici se elektronika, ale bylo mi to uplne jedno...
dano a skusal si poriadne detailne pozriet maticnu dosku, ci na nenj neobjavis nejaku suciastku okolo ktorej bude napr. scerneny plosak ?? kukni z oboch stran...
dano - nedelej paniku, mozna odesel nejakej stabilizacni kondenzator ve zdroji, mozna jen shorel prach. Jestli nic neobjevis okem tak to neres.
Leda ze bys mel hlucnej nebo jinak nevyhovujici zdroj - nejlepsi chvile pro koupi lepsiho.
vdaka za vsetky rady. vsetko som prezrel a nic som nenasiel. nie je citit ani ziadnu stopu po zapachu. a co je hlavne, vsetko slape tak ako ma, bez akychkolvek zadrhelov a zvysenej hlucnosti ci inych problemov. com este vycistim od prachu a asi to budem robit castejsie.
vraj nie je dobre vnutro skrine vysavat, ale prefukovat spejom so stlacenym vzduchom. neviete kde to dostat v BA kupit?