Smrad z PC (Ked sa nieco zacne srat, tak poriadne)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2009 12:40

mozno ti len mucha alebo nejaky chrobak zrovna liezol niekde po plosaku kde je vyvedenych 220V v zdroji a ked si to zapoll tak ju to proste vyparilo :)))

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 27 led 2009 12:42

dendy píše:mozno ti len mucha alebo nejaky chrobak zrovna liezol niekde po plosaku kde je vyvedenych 220V v zdroji a ked si to zapoll tak ju to proste vyparilo :)))
asi sa tam nejaky mravec jebal :-)

sak mna prejde smiech ak zistim ze nie :-(

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2009 12:51

dano píše: asi sa tam nejaky mravec jebal :-)

:D :D :D

alebo ti tam voda nakvaapala.. ze ani hodiny sa nedali odpisuvat...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 27 led 2009 12:59

chcel by som pocut ako by Prof. JUDr. Ladislav Melisko PhD. riesil tuto situaciu. asi by hned isiel utopit cele vedenie elektrarni :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2009 13:00

podla mna by v prvom rade rozj*bal ten v*ku*veny pocitac sekerou alebo aspon nozom bodakom... aach, je*al by jeho boha vy*eb*neho ... v byte.

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 28 led 2009 04:09

dano píše: vraj nie je dobre vnutro skrine vysavat, ale prefukovat spejom so stlacenym vzduchom. neviete kde to dostat v BA kupit?
to je picovina dano, klidne to vysavej, nenech si nabulikovat nejaky spreje, skoda penez...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 02 úno 2009 19:36

Jde o to, ze prudkym proudem vzduchu z vysavace muzes poskodit nektere soucastky nebo uvolnit spoje.
Ale take vysavam vysavacem a doufam, ze se nic nestane.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 02 úno 2009 20:58

no way... zo vzduchoveho spreja ide radovo silnejsi prud. problem je skor brutalna staticka elektrina, ktorou sa valna vacsina vysavacov do domacnosti naladuje. su aj specialne uzemnene priemyselne vysavace do vybusneho prostredia ale takym asi doma nevysavate. funkcnym riesenim je inak aj hustilka na bicykel, akurat musis zohnat nejakeho mukla co ti bude pumpovat a ty budes manipulovat s hadickou. robit oboje sucasne je mozne ale neodporucam :)

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 03 úno 2009 11:59

Nejlepsi kombinace je stlaceny vzduch + vysavac. Tezko vysavacem nebo pumpickou vycistis zebra na chladici procesoru. Stlacenej vzduch je dobrej i na klavesnici, to clovek kouka co je tam bordelu:)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 úno 2009 12:06

no, ked das na pumpicku ihlu na fukanie lopt, idu zebra cistit jak v teleshoppingu

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 263
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 03 úno 2009 13:45

sakra
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 03 úno 2009 13:48, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 263
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 03 úno 2009 13:47

synth_synth_synth_synth píše:Vytahl bych to ven a poradne profoukal kompresorem /zdroj,chladic CPU,a MB/ - jeste se mi nestalo ze by se neco utrhlo - kompresor musi mit odkalovac aby se ti tam nedostala zkondenzovana voda .........

Jinak Dendy

muj predeslej tyden
Po - autem jsem musel sjet do prikopy jinak bych se celne srazil s blbem - jel v protismeru
Ut - to jsem se srazil s blbem v praci na porade
St - muj masterkey zacal trucovat a permanentne mi posila nesmyslna data /tusim ze to budou kontrolery - vycistit/
Ct - polovicka mi znicila 8Gb flash - pry se to tam jen snazila strcit - pak jsem zjistil ze prestal fungovat i USB port
Pa - zjistil jsem ze oprava auta bude docela draha + prej jezdim uz pul roku bez STK v praci propousteni/zatim beze me/ po prijezdu domu mi moje polovicka privrela prsty ve dverich /nechtene/......... tak jsem se sel vecer ozrat - v hospode jsem spadl ,prohral penize v automatech .... po prichodu domu jsem mel takovej hlad ze jsem zacal smazit hranolky ....usl jsem .....fryteza vyhorela - jeste ze ne dum ....
So - rozhodl jsem se ze nebudu pokouset stesti a nevylezu .....osud chtel jinak - soused me prekecal me abych mu vylezl na strechu a seridil DiseqC motor na parabolu - kdyz jsem padal tak jsem mu vyskubal celej koaxialni rozvod - po 4 hodinove oprave kabelu a lehkeho osetreni kolena a zeber me poprosil abych mu jeste flashl firmware na dreamboxu - v prubehu nahravani image v linuxu kolabuje /a ja taky/ do nedelniho rana jsem se s tim drbal/
Ne - vypinam telefony - zvonek na dome nemam /jeste ze tak/ lezim v obyvaku ani se nehnu ....cekam co spadne ,zacne horet ..... jedine k cemu se odhodlavam je pomalej presun k PC a opatrne poustim e-zone ........ naladu mi teprve zveda dalsi trak od traktora :-) jj - na posr... i hajzlik padne .....
Tento tyden zacal o poznani lepe ...... mozna mame kazdy to svoje obdobi .....


sorry za off top....

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 04 úno 2009 10:11

Přidám něco i já - Jak mě (záhadně) zasmrádl mixák

Minulý týden jsem zapnul komp a následně prodlužovačku, kde mám připojený Soundcraft Compact 4. Z sluchátek který mám pověšený na zdi se začal šířit zvuk, který byl dokonce horší než luphtrackovi tracky. Tak jsem vytáhl jack z mixu díval se na sběsilé ukazatele, které byly rudé jak malina. Po pár vteřinách se objevil krásný nevinný obláček, který mě připoměl, že si už jsem si dlouho nezapálil vonnou tyčinku. Ovšem ta vůně mě hned vrátila na zem - kovový smrad jak stehno :twisted: . Joj, to bylo zoufalství, že budu muset kupovat nový mix (stejně bych si koupil ten samý). Tak jsem si vzal mixáček do dílny a trošku jsem se mu podíval do útrob - jako na potvoru je kupovaný kolem ledna 2007 8) . Demontáž a následné prozkoumání neodhalilo vůbec nic spáleného - jen jde hrozně ztuha High EQ poťák. Vzhledem k tomu, že tyto poťáky na mixu nepoužívám, nevím, jestli šel ztuha i před incidentem.

Po zkompletování funguje Compact jak za mlada :shock: Takže nevím co tomu bylo. Jenom lehce posmrdívá (divné slovo :) )...

Je možné že se mohl "posrat" ten EQ poťák :roll: ???

Odpovědět