Špičkové DIY 3 pasmove monitory - průzkum
Re: Špičkové DIY 3 pasmove monitory - průzkum
Jo, presne... Je to pro mne nejmene problemu. Zrovna odjizdim pro etony...
pasiv na kolene to je seppuka. preco nie digivyhybka?
kex, fuck cti poradne
O jakem kolene to mluvis, pisu ze si vyhybku necham udelat od Bohumila Sýkory, predpokladam ze zrovna ty bys mohl vedet o koho jde... A jestli myslis ze Bohous dela na kolene, tak to fakt nedela
Panove, takze mam vsecky menice doma, vypadaji teda fakt nadherne... V prubehu dne hodim foto
Zatim jsem maximalne spokojeny co se tyce vzhledu.

Panove, takze mam vsecky menice doma, vypadaji teda fakt nadherne... V prubehu dne hodim foto

Digivyhybka, jo, proc ne. Jen je tu jedno male ale. Potrebujes 3 koncaky a 3 DA prevodniky a nikde to nemuzes ojebat. Takze nejdriv potrebuju pasiv a v pristi desetiletce zprovoznim toho SHARCa co se mi tu vali. No a v neposledni mire potrebuju i demonstrovat pripadnym zajemcum co dokazou ty moje prevodniky, takze k tomu potrebuju taky nejlip pasivni bednu.
no jo toho sykoru som prehlliadol 
a tvoje sukromne dovody maju tiez daco do seba. ale ultimativne riesenie to nie je...

a tvoje sukromne dovody maju tiez daco do seba. ale ultimativne riesenie to nie je...
Nunu> Na kolik te vysli menice ?
Menice - diky mym dlouholetym dobrym vztahum o neco levneji nez bych za ne zaplatil jako bezny clovek. I kdyz vim samozrejme presnou castku, zverejnovat ji nehodlam, ta nabidka co jsem tady dal je samozrejme jen pri realizaci tohoto projektu kdy bych tu slevu asi vydyndal pro jednoho dva lidi... Samostatne ty repraky prodavat nehodlam...
Kdyby to nekomu pomohlo pri rozhodovani, tak jsem tady nafotil nekolik fotek konkretnich menicu. I kdyz to o vyslednem zvuku moc nenapovi tak je to velmi dulezity parametr pri rozhodovani, protoze co z toho ze to slusne hraje kdyz se na to nemuzu divat, ze jo -))
http://www.ttc-audio.cz/Aceton.rar
Ja bych ted nejradsi sel ztloukat nejake to drevo, jenze dokud nebudu mit konecnou podobu, tak by to bylo asi zbytecne.
Kexos ultimativni reseni za ty prachy, no nechces aby se ti vsichni smali, ze ne -))) Navic k te digi vyhybce potrebujes stejne nekoho kdo to nastavi, vubec to neni sranda, jednou jsem to zazil a nastavovalo se to temer cely den na aktivnim crossu. Ale zase pravda, na konkretni mistnost.
Kdyby to nekomu pomohlo pri rozhodovani, tak jsem tady nafotil nekolik fotek konkretnich menicu. I kdyz to o vyslednem zvuku moc nenapovi tak je to velmi dulezity parametr pri rozhodovani, protoze co z toho ze to slusne hraje kdyz se na to nemuzu divat, ze jo -))
http://www.ttc-audio.cz/Aceton.rar
Ja bych ted nejradsi sel ztloukat nejake to drevo, jenze dokud nebudu mit konecnou podobu, tak by to bylo asi zbytecne.

Kexos ultimativni reseni za ty prachy, no nechces aby se ti vsichni smali, ze ne -))) Navic k te digi vyhybce potrebujes stejne nekoho kdo to nastavi, vubec to neni sranda, jednou jsem to zazil a nastavovalo se to temer cely den na aktivnim crossu. Ale zase pravda, na konkretni mistnost.
Nunu> Tak ja mam moznost sehnat Accuton C25-6-12 za 134,- EUR, C90-T6-89 za 217,- EUR a Eton 12-680/62 HEX za 298,- EUR. Accuton C2-220-T6 muzu mit za neuveritelnych 294,- EUR. Tzn. ze menice by me vysli na 36.000 CZK a ne 50k. Proto ten dotaz na ceny.
V tom pripade jsi na tom o mnoho lepe nez ja. Rekl bych ku.evsky lepe... Nejspise je jina cena nez pred pul rokem kdy jsem to cca resil ja, coz je i docela pravdepodobne. V tom pripade je velmi realna pro ostatni jeste nizsi cena. Za tyto penize ja ty repraky nesehnal, dal jsem za ne radove vic... Bohuzel, jina doba. Ne ze by mne to nezamrzelo, ale s tim proste clovek musi pocitat...
Pokud by se tedy nekdo nasel a sehnal bys mu reprone, tak bychom se nejspis v teto chvili uz bavili jen o cene za vyhybku... Je ta cena opravdu realna ? Kontaktoval bych totiz kolegu zdali by do toho nesel, za tu cenu to je jeste lakavejsi...
Jdu si dat panaka. Takovou radost jsem z toho mel -)))
Pokud by se tedy nekdo nasel a sehnal bys mu reprone, tak bychom se nejspis v teto chvili uz bavili jen o cene za vyhybku... Je ta cena opravdu realna ? Kontaktoval bych totiz kolegu zdali by do toho nesel, za tu cenu to je jeste lakavejsi...
Jdu si dat panaka. Takovou radost jsem z toho mel -)))
Nicmene ta vysledna cena okolo tech 50k je dost pravdepodobna, je nutno do toho zapocitat praci za navrh, za merici bedny, dopravu k Bohousovi, matrial na vyhybky co se nevyuzije, pisu to proto aby si nekdo nemyslel ze to bude za 38... Nicmene cim vic nas bude, tim levneji to samozrejme poridime, o tom zadna.
No nic, chce to jeste jednoho panaka
Na jednu stranu jsi mne potesil, na druhou ani moc teda ne -)) Co nejaky ten design, nevyhrabes neco ???
No nic, chce to jeste jednoho panaka

Na jednu stranu jsi mne potesil, na druhou ani moc teda ne -)) Co nejaky ten design, nevyhrabes neco ???
Nunu> Pro me je momentalne nejvetsi problem sehnat ochotneho a dobreho stolare. Komukoliv jsem ukazal vykresy tak se hned zalekl a to sme se este ani nebavili o cene.
Tak toho bych asi mel... Otazkou je jak je to velke, nebo to ani ne, ale jak je to tezke, protoze natahovat se se 70kg neni zase zas tak velka sranda. Kdyz mi to posles, muzu zkonzultovat, mam ho cca 15km od sebe. Se zabyvas vyrobou nebo jen pro sebe a nejblizsi ?
Jen pro sebe. Zhruba rok sbiram podklady, prochazim ruzna reseni, kombinace menicu a konstrukci. Puvodne jsem mel predstavu vse z Accutonu; i basak 8" C 220. Pripadne dva jako u Marten Audio Bird - skrinove zjednodusena verze Coltrane. Tony Gee ted dokoncuje referencni repro s Etonem 12 Hex a ma to v delene konstrukci. Pockal bych mozna na jeho rozmery basove sekce.
jsi schopny vystavit k tem reprakum fakturu ??? Kolega zvazuje ze do toho pujde... V pripade ze rekne ano, do kdy jsi je schopny dodat , Klidne do posty nebo na email...
bedny s Accutonama C23, C89 a Etonem 12HEX mám udělané s pasivní výhybkou pro výšky a středy a aktivním basem, pro poslech Black Sabbath to ujde