hm az tak zle to hadam so mnou nebudesynth píše: to zní zajimavokam ty na to chdis ...hrozne rad ctu tvoje prispevky ..... musis byt vesela koopka

kazdopadne uznavam ze niekedy 1x rozmyslam s 2x pisem namiesto toho aby som to robil naopak hehe...
hm az tak zle to hadam so mnou nebudesynth píše: to zní zajimavokam ty na to chdis ...hrozne rad ctu tvoje prispevky ..... musis byt vesela koopka
dano presne tak som to myslel, hovoris mi z duse ... ja tvrdim ze skutocne kvalitne experimenty moze robit len clovek, ktory ma "sablonovu hudbu" zvladnutu a v malicku - pretoze ono paradoxne spravit "komecne" fungujucu skladbu niene VOBEC lahke a vyzaduje si to minimalne rovnaky kumst ako spravit nejaky divoky experiment co ale ma hlavu a patu...dano píše:Aum: Dovolim si polemizovat.... Myslim si, ze ked je nieco naozaj kvalitne a dobre a polsuchac je aspon trochu otvoreny voci niecomu novemu, tak to, o com pises nehrozi. Bohuzial, vacsina experimentalnej hudby je taka aka je....
Skor mi to pripada tak, ze ked niekto nevie robit dobru a kvalitnu a tvorivu hudbu, ktora sa dokaze presadit, tak zacne robit akoze alternativu, za ktoru sa skovava kopec totalne neuspesnych muzikantov, ktori sa nedokazali presadit.... A potom im uz nezostava nic ine, ako sa tvarit ze su na svoju poziciu mimo "komercie" este aj hrdi.
Myslim si, ze kazdy muzikant chce, aby jeho hudbu hrali v radiach, aby z nej mali prasule a slavu.... Ved je to uplne normalne
Hehe a co je dobra a kvalitna hudba ha?dano píše:Myslim si, ze ked je nieco naozaj kvalitne a dobre a polsuchac je aspon trochu otvoreny voci niecomu novemu, tak to, o com pises nehrozi.