Sprievodca elektronickou hudbou
Hustý!!!
Ulítl jsem na CASIOcore v sekci Techno
Ulítl jsem na CASIOcore v sekci Techno

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Ale jo, je to parada, clovek pak muze machrovat... dalsi vzdelani v oblasti bizarnich skatulek- www.last.fm
-
je to celkovo uplne mimo.
ked uz, tak by malo zmysel kreslit jeden uceleny graf a nedelit to na HOUSE a TRANCE a TECHNO...
napriklad taky INDUSTRIAL je zaradeny do TRANCE (ako uplny zaklad trance, co je pravda)...pritom INDUSTRIAL v 70tych rokoch velmi velmi silne ovplyvnil aj Techno (dalo by sa povedat ze techno by bez industrialu ani nebolo technom)...a plno inych takychto nedostatkov....
dalsia vec je ze cele skatulkovanie je dost zvratene. niekto zacne robit originalnu hudbu, a potom dojde 100 kokotov co ho zacnu kopirovat, potom vznikne cela subkultura kokotov, ktory sa potrebuju niekam zaradit a potrebuju niekoho kto im povie ze ako sa ma obliekat a aku hudbu ma pocuvat a tak celkovo robit to co je IN v tej ich subkulture. jebal to pes.
vsetky tie styli co tam su su uz mrtve...ale ako cintorin (hrbitov) to neni zle.
ked uz, tak by malo zmysel kreslit jeden uceleny graf a nedelit to na HOUSE a TRANCE a TECHNO...
napriklad taky INDUSTRIAL je zaradeny do TRANCE (ako uplny zaklad trance, co je pravda)...pritom INDUSTRIAL v 70tych rokoch velmi velmi silne ovplyvnil aj Techno (dalo by sa povedat ze techno by bez industrialu ani nebolo technom)...a plno inych takychto nedostatkov....
dalsia vec je ze cele skatulkovanie je dost zvratene. niekto zacne robit originalnu hudbu, a potom dojde 100 kokotov co ho zacnu kopirovat, potom vznikne cela subkultura kokotov, ktory sa potrebuju niekam zaradit a potrebuju niekoho kto im povie ze ako sa ma obliekat a aku hudbu ma pocuvat a tak celkovo robit to co je IN v tej ich subkulture. jebal to pes.
vsetky tie styli co tam su su uz mrtve...ale ako cintorin (hrbitov) to neni zle.
aum generator píše:je to celkovo uplne mimo.
dalsia vec je ze cele skatulkovanie je dost zvratene. [highlight=red]niekto zacne robit originalnu hudbu, a potom dojde 100 kokotov co ho zacnu kopirovat, potom vznikne cela subkultura kokotov, ktory sa potrebuju niekam zaradit a potrebuju niekoho kto im povie ze ako sa ma obliekat a aku hudbu ma pocuvat a tak celkovo robit to co je IN v tej ich subkulture. jebal to pes.
vsetky tie styli co tam su su uz mrtve...ale ako cintorin (hrbitov) to neni zle[/highlight].

je to fajn stranka ....

mno musim jeste neco dodat napriklad
speedcore / DJ PW - Push the funk 8 ka/ je fakt mazec

aum generator píše: dalsia vec je ze cele skatulkovanie je dost zvratene. [highlight=red]niekto zacne robit originalnu hudbu, a potom dojde 100 kokotov co ho zacnu kopirovat, potom vznikne cela subkultura kokotov, ktory sa potrebuju niekam zaradit a potrebuju niekoho kto im povie ze ako sa ma obliekat a aku hudbu ma pocuvat a tak celkovo robit to co je IN v tej ich subkulture. jebal to pes. vsetky tie styli co tam su su uz mrtve...ale ako cintorin (hrbitov) to neni zle[/highlight].

to je uhol pohladu co je a co nieje mrtve... ked mam parodovat co si napisal tak potom su tu aj varianty ked pride kokot co nevie absolutne robit hudbu ani naladit nic podla najakych standratov alebo co by malo nejaku hlavu a patu - tak to vyhlasi za experimental (sak tam predsa ziadne pravidla nie su - vlastne je, jedno, aby to nemalo ani hlavu ani patu) a dalsich 100 kokotov co hudbe rozumeju este menej mu potom masiruje jeho ego ake uzasne progresivne a nekomercne veci robi....

vsetko je to uhol pohladu...
dendy píše:aum generator píše: dalsia vec je ze cele skatulkovanie je dost zvratene. [highlight=red]niekto zacne robit originalnu hudbu, a potom dojde 100 kokotov co ho zacnu kopirovat, potom vznikne cela subkultura kokotov, ktory sa potrebuju niekam zaradit a potrebuju niekoho kto im povie ze ako sa ma obliekat a aku hudbu ma pocuvat a tak celkovo robit to co je IN v tej ich subkulture. jebal to pes. vsetky tie styli co tam su su uz mrtve...ale ako cintorin (hrbitov) to neni zle[/highlight].)))
to je uhol pohladu co je a co nieje mrtve... ked mam parodovat co si napisal tak potom su tu aj varianty ked pride kokot co nevie absolutne robit hudbu ani naladit nic podla najakych standratov alebo co by malo nejaku hlavu a patu - tak to vyhlasi za experimental (sak tam predsa ziadne pravidla nie su - vlastne je, jedno, aby to nemalo ani hlavu ani patu) [glow=red]a dalsich 100 kokotov co hudbe rozumeju este menej mu potom masiruje jeho ego ake uzasne progresivne a nekomercne veci robi.... [/glow]
vsetko je to uhol pohladu...
to zní zajimavo