Stavba mini home studia 360 x 230 cm
To se pouziva hlavne, kdyz mas malo penez a nechces kupovat moc vaty. Koupis treba 100mm tlustou vatu a das ji kus od steny a ona funguje jako 120mm tlusta.ekeaze píše: ani nevadi ze sem tam nenechal tu mezeru mezi vatou a zdi....
V tvem pripade bych si z toho vubec nedelal tezkou hlavou. Vatu mas docela dost silnou.
Interni nebo integrovanou? Ted vypadam jako troll, ale nevim, proc by interni zvukovky mely byt tak strasne (kdyz pominu to, ze se na prevodnicich naindukuje neco malo bordelu, ale pokud clovek nenahrava symfonak, tak to myslim tolik nehori). Tak me zajima jestli jsi myslel integrovanou a prepsal se nebo ses opravdu odpurce internich zvukovekekeaze píše:tet cekam az mi prijde druhej stojan na monitory a zvukovka z reklamace (na interni to preci jen neni ono).... a muzu testovat....

Jinak mistnost tise zavidim, brzy se budu stehovat k pritelkyni, ale tam asi jediny, ceho budu moct realne dosahnout, jsou naky dva panylky Orsilu nekde u steny polozeny

-
- Profesionál
kuli tem monitorum to cely delam.. nema cenu mit takovyhle bedny v mistnosti ktera ma naprd akustiku....
uz je mam vlastne rok
ty pricky jsou z venku jako pojistka aby to nespadlo i kdyz je to vevnitr zajisteny dratem.... mohl jsem ji dat dovnitr ale cely by se mi to zvdelo o 2 cm... takhle jsou jen vysouply ty pricky....

ty pricky jsou z venku jako pojistka aby to nespadlo i kdyz je to vevnitr zajisteny dratem.... mohl jsem ji dat dovnitr ale cely by se mi to zvdelo o 2 cm... takhle jsou jen vysouply ty pricky....
Ekeaze: Nevim, jak jsi vysoky, ale u nizsi postavy ta operka hlavy na tvem kresle bude vytvaret nezadouci odrazy.
Zkus si schvalne neco poslechnout v kresle a pak bez nej.
Obecne je lepsi nemit zadnou operku nebo takovou, ktera moc nepresahuje hlavu do stran.
Tohle je studiovy high end:

Ale bedny mas umistene moc pekne na stojanech.
Zkus si schvalne neco poslechnout v kresle a pak bez nej.
Obecne je lepsi nemit zadnou operku nebo takovou, ktera moc nepresahuje hlavu do stran.
Tohle je studiovy high end:

Ale bedny mas umistene moc pekne na stojanech.