predem se omlouvam za moji cestinu, dodnes jsem se ji poradne nenaucil.... (skola... to nebylo nic pro mne)
Takze mistnost o velikosti 360 x 230 x 215 cm...
Protoze bude slouzit jen ciste k monitoringu a nebude zde probihat zadne nahravani, tak jsem se ji rozhodl komplet vylozit ROCKWOOLEM....
Totiz v takhle male mistnosti jsou ty odrazy opravdu nezadouci a stredne velke monitory co mam (k+h o300d) zde opravdu nehrali moc dobre, hlavne basy se desne mlatili a tim padem jsem vzdy na basech v mixu musel ubrat.... jednoduse se da rict ze odrazy mi pridavali na basech....
predni a zadni strana bude komplet vylozena AIRROCKEM ND 140
bocni steny budou vylozeny AIRROCKEM ND 100... zde bohuzel sirsi uz nesel pac by sem mi to desne zuzilo... zde je uz kazdej centymetr potreba...
podlaha bude komplet vylozena STEPROCKEM HD 50 a to kuli izoloci od zeme ... na setprock prijdou nejake cca 1,5-2 cm desky a na ne nejaka laminatova - palubkova podlaha... jako naposled koupim nejaky tlusty koberec...
na strop prijdou v miste sezeni 4 rockwolove panely Steprock 50, ktere budou zasazeny v drevenym ramu...
Na stenach budou Rockwoolove panely zasazeny v drevenym ramu a to cely bude prekryto jen nejakou pevnou latkou....
Ventilaci jsem vymyslel tak, ze na leve strane bude pritah 3m SONOFLEX trubici (z vedlejsi mistnosti), ktera bude napojena na levou stenu u polahy u zadni steny u dveri.... na prave strane bude odtah 3m SONOFLEX trubici (do vedlejsi mistnosti), ktera bude napojena na pravou stenu u stropu u predni steny.... na konci bude 350 ventilator.... SONOFLEX je specialne odhlucnena trubice, takze bych nemel slyset vubec nic....
momentalne je na zadni stene okno + dvere, ktere je potreba komplet zadelat..... kooupil jsem 30cm siroky ITONG....

takze zatim jsou naklady takoveto:
Rockwool komplet na celou mistnost 10 000,-kc
Itong 4 000,-kc
Ventilator + Sonoflex 5 000,-kc
Komplet podlaha 4 000,-kc
Drevena konstrukce na Rockwool + uchyty atd... 6 000,- kc
postupne sem budu hazet komplet foto report a updateovat celkove naklady.....