Torrenty pro hudební "fajnšmejkry"
Já teda nevim, ale kdybych si měl kupovat všechny syntáky jako Atmospehere, Nexus a další věci od EWQL, Best Service, Zero-G a Native Instruments tak se asi zblázním. Stejně mi 90% těch věcí na nic není a vymažu je, ale můžu to pořádně vyzkoušet. Nerad kradu a rád zaplatím za kvalitu, ale třeba nová Phaedra od Zero-G je napoprvé hnus a ačkoli mám Zero-G moc rád, tak vypláznout nějaký tisícovky naslepo...
Nadruhou stranu mě fakt štve i můj vlastní přístup k těmhle věcem, a to, že můžu mít zadarmo prakticky cokoli. Je potřeba najít svůj zvuk a to se mi zatím nepovedlo...
Nadruhou stranu mě fakt štve i můj vlastní přístup k těmhle věcem, a to, že můžu mít zadarmo prakticky cokoli. Je potřeba najít svůj zvuk a to se mi zatím nepovedlo...
to dano: no samozřejmě "nejsme toho hodni, nejsme t ..............
to kermitak: jo to sem teď viděl záběry z pohádky kde Ivča hraje anděla (bylo jich tam víc) a musel sem pak jít hodinu koukat pod kameny na stonožky, pavouky a červy, abych se z toho dostal.
padon za netéma
já zkouším s kapelama už půlku života - tak to snad dotáhnu aspoň na gerontofilii
to kermitak: jo to sem teď viděl záběry z pohádky kde Ivča hraje anděla (bylo jich tam víc) a musel sem pak jít hodinu koukat pod kameny na stonožky, pavouky a červy, abych se z toho dostal.
padon za netéma
já zkouším s kapelama už půlku života - tak to snad dotáhnu aspoň na gerontofilii
este aby som to upresnil .. trebars UAD pluginy kupujem naslepo .. pozriem co este nemame a tak dako podla nazorov ludi na stranke vyberiem nieco co sa zide .. Teraz som kupil ten Precision Enhancer kHz len podla toho , ze zerie malo CPU .. A zvukar si ho nevie vynachvalit .. Miesa koncert Zuzky Smatanovej a uz ho ma skoro na kazdej stope mi hovoril ..
Proste sem tam sa da spolahnut na vyrobcov .. Ale viac mam tych negativnejsich skusenosti a radsej si veci otestujem ..
Proste sem tam sa da spolahnut na vyrobcov .. Ale viac mam tych negativnejsich skusenosti a radsej si veci otestujem ..
pytkin: cele je to pre mna stresujuce
najst vhodnu vec na stiahnutie, potom riesit to debilne rozpakovanie, potom instalacia a popri tom obcas tie hlasky a vselico s cim sa nestretavam ked si nieco kupim.
ale je to len dobre. zistil som, ze sa velmi lahko da sklznut k stahovaniu a instalovaniu vsetkeho co je dostupne... takto mam to brzdi. co chcem si kupim a zopar veci mam na odskusanie. zopar myslim tak do 10...
v kombinaci s HW synth je to uplne dostacujuce...

ale je to len dobre. zistil som, ze sa velmi lahko da sklznut k stahovaniu a instalovaniu vsetkeho co je dostupne... takto mam to brzdi. co chcem si kupim a zopar veci mam na odskusanie. zopar myslim tak do 10...
v kombinaci s HW synth je to uplne dostacujuce...
to dano: hej ja myslel, že šlo o jízlivou ironii, či snad o ironickou jízlivost. Byla ne?
Ja to myslel, že visty sou fakt tupovzdovzdorný - teď sem si spustil vira přímo v systému (hádej s čím sem ho stáh) a děly se věci, ale nakonec to spybot vřešil za mě. A defender mě chyt už asi 10 virů. A furt jedu.
Na torrentu je supr, že když není info, tak vim co stahuju - komprese MP3 -
a pak taky překvapení v discografiích. Jen to ratio 1 v uploadu dodržet je pech
Ja to myslel, že visty sou fakt tupovzdovzdorný - teď sem si spustil vira přímo v systému (hádej s čím sem ho stáh) a děly se věci, ale nakonec to spybot vřešil za mě. A defender mě chyt už asi 10 virů. A furt jedu.
Na torrentu je supr, že když není info, tak vim co stahuju - komprese MP3 -
a pak taky překvapení v discografiích. Jen to ratio 1 v uploadu dodržet je pech