Torrenty pro hudební "fajnšmejkry"

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
dano

Příspěvek od dano »

no ale ved to vo vsetkom nie? ved od toho su antiviraky

v kazdom pripade som sa behom tychto dvoch dni znovu presvedcil, ze pre mna taketo stahovanie nie je... dlho na nieco cakat, potom to otestovat ci to nebude robit bordel pod DAW a nakoniec este ist do rizika ze som nelegalny...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

vsetko treba kupovat co chce clovek pouzivat.. skusanie je strata casu...
niektory cely zivot skusaju ci ta alebo henta zena je prava, a na stare kolena skoncia bezdetny na geriatrii... lebo nemal cas na zivot, len skusal...

delay

Příspěvek od delay »

Já teda nevim, ale kdybych si měl kupovat všechny syntáky jako Atmospehere, Nexus a další věci od EWQL, Best Service, Zero-G a Native Instruments tak se asi zblázním. Stejně mi 90% těch věcí na nic není a vymažu je, ale můžu to pořádně vyzkoušet. Nerad kradu a rád zaplatím za kvalitu, ale třeba nová Phaedra od Zero-G je napoprvé hnus a ačkoli mám Zero-G moc rád, tak vypláznout nějaký tisícovky naslepo...

Nadruhou stranu mě fakt štve i můj vlastní přístup k těmhle věcem, a to, že můžu mít zadarmo prakticky cokoli. Je potřeba najít svůj zvuk a to se mi zatím nepovedlo...

kyvaa

Příspěvek od kyvaa »

to dano: no samozřejmě "nejsme toho hodni, nejsme t ..............

to kermitak: jo to sem teď viděl záběry z pohádky kde Ivča hraje anděla (bylo jich tam víc) a musel sem pak jít hodinu koukat pod kameny na stonožky, pavouky a červy, abych se z toho dostal.

padon za netéma

já zkouším s kapelama už půlku života - tak to snad dotáhnu aspoň na gerontofilii

dano

Příspěvek od dano »

kyvaa: s tym "nie sme hodni" som trochu nepochopil... prisiel som ovela?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja ked idem daco kupovat , vzdy si to radsej otestujem .. vyrobcovia slubuju hory doly a casto krat to vobec nevie to co slubuju ..

dano

Příspěvek od dano »

pytkin: ale ty to proste cele vies robit. ja som z toho jelen :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano :) co nevies robit ? stahovat ? alebo odkusat daky plugin ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este aby som to upresnil .. trebars UAD pluginy kupujem naslepo .. pozriem co este nemame a tak dako podla nazorov ludi na stranke vyberiem nieco co sa zide .. Teraz som kupil ten Precision Enhancer kHz len podla toho , ze zerie malo CPU .. A zvukar si ho nevie vynachvalit .. Miesa koncert Zuzky Smatanovej a uz ho ma skoro na kazdej stope mi hovoril ..

Proste sem tam sa da spolahnut na vyrobcov .. Ale viac mam tych negativnejsich skusenosti a radsej si veci otestujem ..

dano

Příspěvek od dano »

pytkin: cele je to pre mna stresujuce :-) najst vhodnu vec na stiahnutie, potom riesit to debilne rozpakovanie, potom instalacia a popri tom obcas tie hlasky a vselico s cim sa nestretavam ked si nieco kupim.

ale je to len dobre. zistil som, ze sa velmi lahko da sklznut k stahovaniu a instalovaniu vsetkeho co je dostupne... takto mam to brzdi. co chcem si kupim a zopar veci mam na odskusanie. zopar myslim tak do 10...
v kombinaci s HW synth je to uplne dostacujuce...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano : ked som bol maly , tiez som stahoval vsetko .. a vsetko som skusal .. ono zase bol problem sa k niecomu dostat .. dnes na itnernete najdes vsetko , len treba vediet hladat .. zase je ale toho tolko , ze keby chcel clovek vsetko skusat , tak uz nic ine nerobi ..

tiez ma to nebavi ..

delay

Příspěvek od delay »

Přesně tak, je to ho hrozně moc, ale nadruhou stranu člověk získá obrovský přehled a zkušenosti. Rozhodně je to určitá ztráta času, můžu mít třeba 100 VSTi a vracím se stále jen k deseti a víc člověk ani nestihne využít.

kyvaa

Příspěvek od kyvaa »

to dano: hej ja myslel, že šlo o jízlivou ironii, či snad o ironickou jízlivost. Byla ne?
Ja to myslel, že visty sou fakt tupovzdovzdorný - teď sem si spustil vira přímo v systému (hádej s čím sem ho stáh) a děly se věci, ale nakonec to spybot vřešil za mě. A defender mě chyt už asi 10 virů. A furt jedu.

Na torrentu je supr, že když není info, tak vim co stahuju - komprese MP3 -
a pak taky překvapení v discografiích. Jen to ratio 1 v uploadu dodržet je pech :)

Odpovědět