Hlavně super zvuk. Ta deska je prakticky óda na ARP 2600 a další skvosty.c9000 píše:Tudy: Ty vogo deep disco, dobrý,![]()
.
Brooklyn: závidím Ti chlape! Ikdyž mám trochu strach, že to jedou z 99% na playback.
Hlavně super zvuk. Ta deska je prakticky óda na ARP 2600 a další skvosty.c9000 píše:Tudy: Ty vogo deep disco, dobrý,![]()
.
Cinematic Orchestra vydali dalsi desku? hmmm to to utika...Liquid Sound píše: Z cizích pak nápaditý DUB FX - Everything is a ripple, matadory The Cinematic Orchestra - Les Ailes Pourpres nebo z klasiky pak Magdalena Kožená - Vivaldi Arias.
jj, ustredni melodii dokonce zpiva Lou Rhodes (Lamb). To spojeni se Cinematikama ji svedsimatucha píše:Cinematic Orchestra vydali dalsi desku? hmmm to to utika...Liquid Sound píše: Z cizích pak nápaditý DUB FX - Everything is a ripple, matadory The Cinematic Orchestra - Les Ailes Pourpres nebo z klasiky pak Magdalena Kožená - Vivaldi Arias.
Sákryš, tohle se mi nějak strefilo do vkusu.c9000 píše:Za mě je to Debutová deska Fever Ray.
jo, tuhle kombinaci (rksp + ona) jsem letos shodou okolnosti taky videl live, i fever ray, ona dela dobry divadlo.biscuit píše:ja jen dodam, ze holka zpivala i s royksopp (napr. what else is there).. hodne zajimavej, severskym vetrem oslehanej hlas
tohle je dobrej vyber, dost veci tam mam rad.boro píše:ja este neviem stale sa prehryzam cez dosky z roku 2009
ale vyberam z prehravaca neselektovanu selekciu:
- Animal collective - DOSKA ROKU 2009, aj ked to moc nepocuvam
- Sunn O))) (temne a silne, madyarsky spievana pesnicka O)))
- Why
- Micachu (peknucke pesnicky obalene do spinaveho electro osatenia)
- Atlas Sound (take nieco shoegazeove)
- Grizzly bear (vkusnejsi ako pop levi)
- Jenny Wilson
- Wildbirds & Peacedrums
- Crazy Dreams Band
- Tune Yards
- Bitte Orca (horuci kandidat spolu s animal collective)
- Air
- Au revoir simone (purizmus)
- The Decembrists (neviem, neviem... asi su mimo)
- Handsome furs
- Holiday Shores
- Alexi murdoch
- Cicala MVTA (japonci hraju tradicne zidovsky v kombinacii so zappa rockom)
- KK (celkom dobry turntablizm)
- Melt banana (drzia sa, nieco podobne som videl nazivo)
- Tak normal (pozitivna kyselina)
- The bird and the bee
- The flamming lips
Sakra to bylo určo na tom velkým festáku co se točil okolo elektromjůzik , kterej jsem bezpečně propásBrooklyn / juanita juarez píše:jo, tuhle kombinaci (rksp + ona) jsem letos shodou okolnosti taky videl live, i fever ray, ona dela dobry divadlo.biscuit píše:ja jen dodam, ze holka zpivala i s royksopp (napr. what else is there).. hodne zajimavej, severskym vetrem oslehanej hlas