Waves plugin zdarma
-
- Profesionál
Waves plugin zdarma
prisel mi newsletter od indabamusic (asi jsem se tam kdysi registroval), ze dnes davaji zdarma 1 plugin od wavesu ("louder"; takovej instantni hlasitostni maximizer). treba by vas to mohlo zajimat... jen nevim, jestli to bude fungovat, kdyz se clovek registruje az dnes.
Re: Waves plugin zdarma
http://www.waves.com/lp/black-friday/louder.html
staci ked zadate email
coskoro to konci, takze sup-sup 
Je to fajn
staci ked zadate email

Je to fajn
mně to zatím nepřišlo
-
no ja ho dostal fakt hned, behem par minut... jak uz jsem psal v patek v "bargain" threadu, tak jsem celkem prijemne prekvapenej - moc hezky komprimuje
-
- Profesionál
Vidim to na plugin, kterej zvesela nahlásí zda-li máte wrz verzi jinejch Waves produktů. 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Mně v mailu přišlo, že jsou přetížený a nestíhaj generovat sériový čísla a že si počkám až 48 hodin 

Mně taky!SadLuck píše:Mně v mailu přišlo, že jsou přetížený a nestíhaj generovat sériový čísla a že si počkám až 48 hodin
Kód: Vybrat vše
Due to overwhelming demand, our servers are running at maximum capacity.
Therefore, your OneKnob Louder free serial number has not yet been created.
Another email containing your OneKnob Louder free serial number will be sent to you within 48 hours. We apologize for this inconvenience.
-
2liquid sound: mozna jen chtej rozsirit databazi potencionalnich klientu, ktery diky ziskani jejich mailu budou nasledne bombardovat nabidkama na "uzasny" produkty, ale kdyby ten oneknob byl tak sofistikovanej, ze by umel detekovat wrz, tak by to byla celkem prdel a pro spoustu lidi asi dost neprijemny prekvapeni:)

P.
furt nic, ani nevím proč mě to tak vytáčí 

Možná proto, že jsi jako mnozí další věnoval svůj mail k marketingovým účelům a nic, kromě spamu, z toho mít nebudeš? 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Hah, teď jsem četl na jednom foru, že kdo kupuje waves, tak podporuje Izrael a sponzoruje jejich bomby... 

-
tak to je husty 

konspiracni teoretici sa najdu vsade. aj na hudobnych forach